چرا از اول نرفت خونه مادرشوهرت که خاله اش میشه؟!!!!!!
رفت چند روز. حالا معلوم نیست نقشه بوده یا واقعی. یه دعوا راه انداختن خاله که مادرشوهر استاتره ازخونه بیرونش کرد. ولی ممکنه نقشه بوده باشه که بفرستنش پیش پسرخاله
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من جات بودم بیشتراز ۳روز نمیزاشتم بمونه..بایدخودت دست به کارشی به یه بهونه ای بیرونش کنی یاکه بشینی ببینی کی زندگیتون سردخترخاله ش به هم میخوره ..مطمعن باش نقشه ای درکاره..نگو شوهرم خونه نیس و نمیشه خیانت کنن و....این دوره زمونه بخدا خواهربه خواهره خود رحم نمیکنه چه برسه طرف شوهربهت رحم کنن..اگه شوهرو زندگیتودوستداری دست به کارشو...
ببین تو کلا داری منو عصبی میکنی مثل این ک خیلی دوس داری واسه اینو اون خونه بگیری
این اقامیگه فقط ب اشناکمک میکنم خخخخخخخخ
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆