2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 154214 بازدید | 1128 پست
بچها من میرم خبری شد تاپیک میزنم میگم گزارش بزنین این تاپیک بترکه نره پربازدید فک وفامیل شوهرم ببینن ...

منم تگ کن تاپیک جدیو

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرمم میگه برو میترسم خونه زندگی بمونه واسش

وقتی رفت بیرون درو قفل کن برو خونه مادرت وقتی که شوهرت نیست و میدونی فعلا برنمیگرده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

دختر عمه مامانم اسمش سارا

دقیقا همینجوری شد 

یکی از فامیل هاش جدا شده بود یک مدت اومد خونه اینا 

بعد از چندماه سارا رو بیرون کردن از خونه و اونو عقد کرد 

سارا ۲۰ ساله با دوتا بچه آواره شده و بی سر پناه فقط بخاطر سادگی و خوبیش

ی تایمی ک رفت بیرون از خونه توهم وسایل تو جمع کن برو خونه مادرت وقتی بهت زنگ زد بگو شرمنده مادرم یا پدرم مریض شده مجبور شدم سریع بیام پیش شون و الان هم کسی نیست بهشون رسیدگی کنه شرمنده چند روزی باید بمونم...

نمیشه عزیزم اون عده داره هنوز تهمت نزن بهش

عزیزم چقدر چشم و گوش بسته ای 

الان زن شوهر دار با صد نفر رابطه داره 

عمع من الان از شوهرش قهر کرده با یکی دیگه رابطه داره 

کی ب عده توجه میکنه 😑کسی ک بخواد کاری بکنه میکنه 

ما دقیقا همچین موردی داشتیم تو فامیل ک زندگی طرف از هم پاشید 

تورو خدا استارتر بیرونش کن 

ی تایمی ک رفت بیرون از خونه توهم وسایل تو جمع کن برو خونه مادرت وقتی بهت زنگ زد بگو شرمنده مادرم یا ...

یا توی خونه بمون اون ک رفت بیرون و برگشت در رو باز نکن 

وقتی بهت زنگ زد از دروغ بگو رفتم خونه مادرم 

اما خونه بمون 

تاپیک قبلت رو خوندم عزیزم.

خودت خیلی خوب ایراد کارت رو می‌دونی.

تو دل رحم نیستی، ببخشید ترسویی! از دعوا و قضاوت می‌ترسی، وگرنه آدم مهربون اول با خودش مهربونه ولی تو داری به خودت و زندگیت ظلم می‌کنی . احتمالا این اخلاقت خیلی جاها به ضررت تموم شده ولی الان اوجشه و ممکنه اگه بازم منفعل باشی و مظلوم اتفاق های بدتری سرت بیاد.

بلند شم برم خونه مامانم هم نداریم. اینم فراره. می‌خوای زندگیتو دودستی تقدیم یه آدم پر رو و سواستفاده گر کنی؟؟

پس بهت بگم اگه الان محکم و صاف و محترمانه نشینی با این خانم حرف بزنی یه جوری میشه که هر چی داد نزدی تو این مدت یه جا میزنه بیرون و منفجر می‌شی یا خودتو داغون می‌کنی یا اونو.

برو بگو دو ماه مثل خواهرم ازت پذیرایی کردم. الانم مثل خواهرم بهت می‌گم دیگه وقتشه مستقل بشی و بری دنبال کار و زندگی خودت.منم شوهر و دوتا بچه کوچیک دارم و دیگه نمی‌تونم ازت پذیرایی کنم .

بچها من میرم خبری شد تاپیک میزنم میگم گزارش بزنین این تاپیک بترکه نره پربازدید فک وفامیل شوهرم ببینن ...

عزیزم نترس سفت و محکم وایسا و باهاش حرف بزن. بگو تا الان پشتت بودم حمایتت کردم. وقتشه مستقل بشی منم باید برای زندگیم تصمیم گیری کنم. لطفا برو پیش خانوادت و کم کم مستقل بشو.

بگو وسایلاتو جمع کردم دیگه وقتشه برگردی پیش خانوادت

چشم به راه...
ولی کلی نگاه کنییه زنی که طلاق گرفته سرپناهی نداره بی پناهی خیلی سختهشمام کمکش کن نهایتا یکی براش پی ...

تو چقد اشغالی 

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤