یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین هم به اون هم به شوهرت بفهمون تو به زندگیت مسلطی
مثلا خواست برسونه خونه کسی ترمینالی جایی خودتم باهاشون برو نزار تنها برن ممکنه تو مسیر برنامه عوض بشه مثلا شوهرتو تحریک کنه واسش خونه اجاره کنه بعد به بهانه خرید و سوختن لامپ و چکه کردن لوله هی شوهرتو بکشونه او خونه تا دلبسته بشه
انقد هم نگو شوهرم اهلش نیست ازش خوشش نمیاد مردا به ترک دیوارم رحم نمیکنن
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نگا اگه دیدی شوهرت اقدامی نکرد که نمیکنه زنگ بزن به مادردختر و بگو دخترتون دوماهه اینجاس همسایه ها پشت سرمون هزار تا حرف دراوردن.من روم نمیشه به دخترتون بگم خواهشا قبل اینکه مشکل بزرگتر شه خودتون پاشین بیاین دنبال دخترتون.نذارین زندگی من مثل زندگی خودش بپاشه.ازش بخواه از حرفای تو به هیچکدوم نگه فقط بیان دنبالش
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️