2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 136794 بازدید | 1040 پست
دیشب اون تاپیکتو دیدم خیلی حرص خوردم الانم دیدم تاپیک زدی باز عصبانی شدم از دستت...ببین خواهر بزرگتر ...

باشه بهش میگم اخه شوهرم امشب میرسه قرارشد اون باهاش حرف بزنه بره بخدا این واسم عبرت شد دیگه به کسی رحم نکنم

واگزارشون بخدا دردلم میکنی میگن فیک و دروغ خدا بزنه به کمر آدم دروغگو

اگه نتونستی کاری کنی یه خبری بده چندتا از ما اگه نزدیک بودیم بیایم کم،،،اگه شوهرت بهش چیزش گفت اومد پیش شما حرفی زد بگو ،حقیقت شوهر من خیلی غر میزد بخاطر اینکه خیلی موندی و از این جور حرفا،شوهرت رو جلو اون خوب جلوه نده.

اگه دختر خوبی بود آدم کارش نداشت با این صحبتهایی که کردی به صلاحتون که بره.

امیدوارم هرچی خیره همون براتون اتفاق بیفته،خودتو ناراحت نکن اینم یکی از مشکلات زندگیه که میگذره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نشون نمیده گفت بیرونش کن منتها میخام خودش اینکارو کنه ک از چشم دخترخالشم بیفته من نشم آدم بده اون بش ...

همین کار رو خودت با سیاست هم میتونی انجام بدی

بگو تو که هستی اینجا همسرم اولش راضی بود ولی مدام غر میزنی که چرا نمیری لطفا جمع کن برو 

دلیل همه اینا خودتی وخودت 

یه جوری میگی خجالت میکشم انگار خرج زندگیت رو این خانم میده و محتاجش هستی 

برفرض ناراحت شه، خب به جهنم، مگه هرکس هر غلطی کرد آدم باید تحمل کنه وبگه چیزی نمیگم چون ناراحت میشه 

چقدر حرص خوردم، عاقل وقوی باش، بچه هات هم میبینن یاد میگیرن، دو روز دیگه مثل خودت بی دست وپا بار میان 

زنگ بزن خانوادش، بگو زندگیم داره از هم میپاشه بیاید دخترتون رو ببرید تا بیشتر از این بین فامیل ودر همسایه حرف وحدیث درست نشده

ببین دختر عقلت کجاساولا اینا فیلمشه.. دوما بهش بگی برو فردا تو خونه تو پیش تو بلایی سر خودش بیاره .. ...

منظور از ردش میکنم یعنی باهاش حرف بزنه بره وگرنه تا ترمینالم نمیبرشه

باشه بهش میگم اخه شوهرم امشب میرسه قرارشد اون باهاش حرف بزنه بره بخدا این واسم عبرت شد دیگه به کسی ر ...

عزیزم یاد بگیر اداره زندگیت دستت باشه اخه مگه بچه کوچولویی که شوهرت بیاد خودت ماشالله مادری باید محکم باشی تا بچه هاتم یاد بگیرن

هرچی ما بگیم باز تو اهمیت نمیدی منتظر شوهرت میمونی گیرم که اومد بعد دخترخالش پیشش گریه کنه اینم باز محبتش قلمبه بکنه بگه اشکال نداره دنبال خونه برات میگردم اونوقت میخوای چکار کنی؟؟؟؟

باشه بهش میگم اخه شوهرم امشب میرسه قرارشد اون باهاش حرف بزنه بره بخدا این واسم عبرت شد دیگه به کسی ر ...

اگه شوهرت اومد و بیرونش نکرد اونوقت خودت اقدام کن.اخه شوهرتم الکی میگه چطور میخواد بهش بگه برو از خونمون

انقدر دست دست کن تا کار از کار بگذره و خودتو از خونت بیرون کنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
اگه شوهرت اومد و بیرونش نکرد اونوقت خودت اقدام کن.اخه شوهرتم الکی میگه چطور میخواد بهش بگه برو از خو ...

بهش گفتم بگه صابخونه جوابم کرده شوهرم همکاری نکنه خودم بهش میگم بره

بهش گفتم بگه صابخونه جوابم کرده شوهرم همکاری نکنه خودم بهش میگم بره

ببین خیلی رک و مستقیم بگو من ی زن متاهلم بیشتر از این در توانم نیس ک مهمون قبول کنم شوهرم روش نشد بگه من دارم بهت میگم همین امروز وسایلاش قبل اینکه شوهرت بیاد جم کن بده دستش بره مطمئن باش شوهرت بیاد نمیتونه اون بیرون کنه اونم از نقطه ضعفتون استفاده می‌کنه خیلی محکم وجدی حرفت بزن ساکش بده دستش خدافظی کن