2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 128788 بازدید | 976 پست

[QUOTE=365372922]انقدر که خانمای اینجا و اسی این زنو قضاوت کردن تازه فهمیدم فیلم استراحت مطلق چقدر واقعیت داشت من نم 

اینا که واقعا بی پناهن و پول ندارن بخدا چشم و آبروی بیشتری دارن

این دختره ماهی ۱۰ میل فقط از خانواده میگیره،یه شهر هم ایلو طایفه داره،اونوقت هوار شده سرِ خونه این فامیلِ دور.

معلومه فقط برا این مونده اینجا که تهران بمونه.انگار خونه مردم هتله

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این خانم قبلا هم تاپیک زده، دختر خاله، نه نه و بابا داره، ولی ون تو روستان، نمیره پیششون.الانم گفت پ ...

یه ماه خونه مادرشوهرم بوده دوماه هم ابنجاست ۶ ماهم خونه داداشش بوده ازاونجام بیرونش کردن

من ک خودم گفتم از سربی پناهی آمده منتها مردم پشت سرمون حرف میزنن صدتا فامیل داره من دینی به این وخان ...

دقیقا همین حرفارو برسون به گوش خونوادش که بدون دعوا قال کنده بشه

یا شوهرت به دختره بگه یا یه نفر بگه برامون حرف دراوردن هرجا میریم ابرومون رفته یه سری حرفا میزنن حالم بده پیاز داغشم زیاد کن

من ک خودم گفتم از سربی پناهی آمده منتها مردم پشت سرمون حرف میزنن صدتا فامیل داره من دینی به این وخان ...

وای چقدر دارم حرص میخورم،،،خواهرم شما قبل از اینکه شوهرت بیاد می‌بایستی کار رو تموم میکردی حالا تقصیر شوهرت یا کسی دیگه بوده ،نزار شوهرت زیاد وارد این قضیه بشه،،خدای نکرده بیاد خونه براش بگیره و به کارهای زندگیش رسیدگی کنه ناراحت نمیشی،بهفکر خودت و زندگیت باشه ،ایی داستانی که تعریف کردی اگه با ناراحتی هم  بکنیش بیرون عذاب وجدان مداره چون آرامش زندگی شما رو گرفته

یه ماه خونه مادرشوهرم بوده دوماه هم ابنجاست ۶ ماهم خونه داداشش بوده ازاونجام بیرونش کردن

این اخرش باید با جنگ بره چه اویزونیه

حالا خساستِ شوهرشو تحمل میکرد بهتر بود یا اینجوری خرابه خونه مردم شه

در ضمن فک نکنم بخاطرِ خساست دادگاه طلاق بده.

اگر جایی نداشت می‌تونستی ناراحت بشی وقتی مادرش هست به هر سختی می‌تونه باهاشون زندگی کنه،مسئولیت زندگی تون با شما نیست

دادشش بیرونش کرده خالش بیرونش کرده تو زن پسر خالشی عذاب وجدان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

با این رویه ای که پیش گرفتی، فردا میندازتت بیرون، راحت تر عذاب بکشی