2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 132380 بازدید | 1001 پست
ببخشید کامنت شما رو خوندم همش برمیگردم عقب ببینم قضاوت چی کردن چیزی پیدا نمیکنمقضاوت کجاست

پیا مای شمارو خوندم خیلی آتیشت تنده

من نمیدونم کی هستی و چه زندگی ای داشتی شاید انقدر خوبی کردی و بدی دیدی که اینجوری تند حرف زدی ولی حقیقتا دل خیلی از زنای مطلقه با حرفای شما و بقیه خانوما شکست اینو مطمئنم

نمیخوام باتون بحث کنم اگه فکر میکنی قضاوتی نکردی و حرف بدی نزدی پس لابد نزدی ولی میتونم بفهمم دیر یا زود اتفاقاتی برات میفته که موردقضاوت و تهمت قرار میگیری و از این رفتارها پشیمون میشی

عید رفتیم خونه دایی شوهرم دختر خاله اش طلاق گرفته رود بعد با یه تاپ و شلوارک اومد پذیرایی کرد موهاشم ...

من چون شوهرم شهرستانه وگرنه نمیذاشتم بمونه روز اول ک آمد خونه مادرشوهرم خیلی حساسیت بخرج دادم الانم بهشون شک کردم باید بیرونش کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همسرتون کاری نکرد ،شما خودت یه فکری کن،،بلاخره تا کی میتونه اونجا بمونه،،باید فکری برای مستقل شدنش بکنه‌..البته این فکرا قبل طلاق،دم‌از خواهر و برادر خودش نمیتونه انتظاری داشته باشه،چه ب فک و فامیل و غریبه،بنظرم اول با همسرت جدی برخورد کن بعد با مهمونت..مادرشوهرت چیزی میدونه که بهت اخطار داده بیرونش کن..شک نکن

پیا مای شمارو خوندم خیلی آتیشت تندهمن نمیدونم کی هستی و چه زندگی ای داشتی شاید انقدر خوبی کردی و بدی ...

خودت داری علنا تهمت میزنی 

نهی از منکر میکنی؟

یه کامنت گذاشتم کجا چندتا خوندی؟

راسته که میگن کافر همه را به کیش خود پندارد🤭

چقدر شلی به درک گریه کنه چرا بیرونش نمیکنی؟ میخای وقتی گندش دراومد شوهرت رو اغفال کرد ازش حامله شد بعد تو رو بیرون کنند به روزاون بیافتی؟ واقعا ک 

جان جانانم💗💕

پیا مای شمارو خوندم خیلی آتیشت تندهمن نمیدونم کی هستی و چه زندگی ای داشتی شاید انقدر خوبی کردی و بدی ...

راستی با متن پیامت معلوم شد چیکاره ایی

هر وقت برگردی و خودتو اصلاح کنی دیر نیست👍🏼

ینی چی؟!! اینکه اومده خونه اینا ایجاد مزاحمته خب قبول .. ولی چرا فک کردی چون طلاق گرفته دیگه میره با ...

ایمو شوهرمو چک کردم چندوقت پیش والا این همش کرم ریخته پسرخاله دکتر پوست کجا برم پسرخاله فلان ...بجان خودم سرسنگین و محدود جوابشو میده 

عزیزم اگرچیزی هم نباشه این خانم اعصابش به هم ریخته دیگه نمیتونه بیشترازاین مهمون داری کنه ماهم باشیم ...

اره بهش حق میدم ناراحت و نگران زندگیش باشه ما هم بودیم همینجور میشدیم شاید ولی نباید قضاوت کرد و تهمت زد. اسی فقط شک کرده هنوز مطمئن  نیست

خانمای سایت هم که دیگه نگم چیزی...

شاید واقعا زنه بیچاره است 

اسی لطف کرده که بش پناه داده ولی نباید از چیزی که مطمئن نیست حرف بزنه میتونه محترمانه ردش کنه بره

رابطه تو سرم بخوره شوهرم کارش جنوبه خونه نیست مرتیکه بیشرف

به شوهر بیچاره ات چه ربطی داره فحش بارونش میکنی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ایمو شوهرمو چک کردم چندوقت پیش والا این همش کرم ریخته پسرخاله دکتر پوست کجا برم پسرخاله فلان ...بجان ...

به همون مادر شوهرت بگو بیاد خونتون خیلی منطقی و محترمانه باهاش صحبت کنه  یه راهی پیدا کنین 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
گعتم بهش میگه توبرو من تنهایی راحترم

رفت بیرون واسه هر چیزی وسایلمو بذار پشت در در خونه اتو قفل کن بگو رفتم خونه مادرم خوشم نمیاد خودم نیستم کس دیگه ای بیاد خونه ام نرفتی هم نرو بمون خونه ات اون فکر کنه رفتی 

اگه رفتی هم

برگشتنی هم مادر و پدر و برادر یا خواهری رو بیار بگو مهمون دارم پیش دختر خاله ات راحت نیستن مهمونی بسه بره پی زندگیش اگه قرار بود هوار زندگی بقیه بشه طلاق نمی‌گرفت 

حتما فکراشو کرده جدا شده دیگه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اره بهش حق میدم ناراحت و نگران زندگیش باشه ما هم بودیم همینجور میشدیم شاید ولی نباید قضاوت کرد و تهم ...

لازم نکرده به کسی حق بدی

قضاوت قضاوت یاد گرفتی

دیگران رو خودت قضاوت میکنی