2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 207739 بازدید | 1363 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا ممکنه برا شوهرش حرف در بیارن خود اسی میتونه همین قضیه که مهم ترین چیز هست وبهونه کنه

دارم به این فکر میکنم دخترخاله های بابام که انقد هم ارتباطمون باهم خوب هست روشون میشه خدایی ناکرده اینطور موقعی بیان خونمون؟😐

من واقعا از اینکه اون زن اینجوری بی سرپناه شده ناراحت هستم

ولی هب باید گاهی وقتا ادم عقلشو به کار بندازه

برای ابروی خودش هم که شده نباید مزاحم زندگی پسرخالش بشه

ببین چه بخوای چه نخوای توی فرهنگ ما نامحرم کسیه که میشه باهاش ازدواج کرد 

هزاران نفر بودن گفتن وای فلانی عین داداشمه عین خواهرمه اخرشم با همون فلانی ازدواج کردن

ادم باید چشمشو باز کنه بفهمه اطرافش چه خبر هست

این دخترخاله نه عقل درست و حسابی داره نه کسی راهنماییش میکنه...

من برای هر ادمی احترام قائلم امیدوارم به خانم هایی که ازدواج ناموفق داشتن برنخوره ولی واقعا کسی که عاقل باشه تو اینجور شرایطی سعی میکنه از حاشیه دور شه 

نه اینکه سربار دیگران بشه و باعث حرف و حدیث بشه

فعلاً که وای به حال جامعه‌ ما هست چون زن به زن رحم نمیکنه ؛برخی دختران مجرد و برخی زنان مطلقه با تیپ ...

حالا انگار ما زن چادری خیانتکار و صیغه ای کم دیدیم!!!! به پوشش نیست عزیزم

این بنده خدا میگه خودم نمیخوام بهش بگم برو که عذاب وجدان نگیرم بعدشما اینجوری میگی

پس استارتر  تا آخر عمر نگهش داره...!!!! 

عذاب وجدان چی! 

مادرشوهر اسی این خانم که خواهر زاده اش میشه را بیرون کرده. 

به عروسش ( اسی) گفته تو هم بیرونش کن. 

دختر خاله کلی خانواده داره. پدر و مادر و برادر و خواهر داره. خانواده دختره ولش کردند. 

شما اولا پیامم رو درست نخوندی .گفتم اولا مطمئن شو خبری بینشون نباشه.دوم شما بهت خیانت شده با وجود خو ...

اولا برای جواب دادن به من لازم نبودکه قبلش بری تاپیکامو ببینی 

دوما چون نوشته بودی باهوش باش ودرک کن خبری بین این دوتا نیست این منظور ومیرسونه که خبری بین این دوتا نیست پس باید میگفتی باهوش باش ومطمئن شو خبری بین این دوتا نیست

پس شما منظورتو بد رسوندی 

سوم من خیانت دیدم یعنی یه پله از کسی که خیانت ندیده تیز تر آگاه تر وباهاش ترم 

یعنی حواسم جمع تره

وهشدار میدم به کسانی که تو موقعیت قبلی من بودن کسی به من هشدار نداد ولی من لطف میکنم وهشدار میدم بلکه یه زندگی نجات پیدا کنه

چهارم جدای از خیانت وهزار کوفت دیگه مگه نون مفته دوماه بدی یکی بخوره

پنجم اگر برا شوهرش حرف درآوردن چی؟

همین الانم همسایه شون گفته نکنه شوهرت صیغه اش کرده وای به وقتی که همسایه اینو دوجا بگه اونوقت شوهرش بهش فکرم نکنه تازه یادش میفته که میشه صیغه اش کردا

ششم یه زن عاقل همچین اجازه ای نمیده که کسی اینهمه تو خونش کنگر بخوره لنگر بندازه

هفتم ببین اکثرا چی گفتن