2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 147515 بازدید | 1094 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با شماست.بهتره با پدر یا مادر همسرتون صحبت کنید که اونها قانعش کنن.

پدر نداره به مادرشوهرم گفتم میگه پرتش کن بیرون جلو چشمام خاهرشوهرم زنگ زد به شوهرم جیغ می‌کشید بنده خدا میگفت بیرونش کن تا زندگیت خراب نشده گفت صدات نمیاد قط کرد مرتیکه روانی

اسی چقدر مظلومی،بیرونش کن بره یعنی چی روستا رو دوست نداره،مگه تو مسئول خوشبختی اون هستی؟خیلی شیک بهش بگو خسته شدم اگر مهمونی بود دوماه بسته جمع کن برو،فوقش شوهرت هم یک هفته باهات سرسنگین میشه 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
مادرشوهرمم میگه برو میترسم خونه زندگی بمونه واسش

والله من نمیتونم قضاوت کنم ولی دیدم که بعضی وقتها دوستی دوستی ادمو بدبخت میکنن اصلا به حرف مادرشوهرت گوش نکن اونی که باید بره دختر خاله ی شوهرته تو که خونه و زندگی مال خودته چرا بری میدونو خالی نکن و محترمانه عذرشو بخواه و به خونوادشم زنگ بزن بیان ببرنش  

دل رحمی ینی چی بندازش بیرون بزن ب سلیطه بازی بگو اعصاب ندارم حتی اگه چیزی م بین شون نباشه ممکنه درآی ...

اسی ترسوئه از شوهرش می‌ترسه الکی میگه دل رحمم خوبه بی خانواده نیست زنه (حرفشم زده گفته میخام تهران بمونم جا هم که نداره پس احتمالا میخاد با شوهر اسی بریزه رو هم )

عزیزم بهش بگو برو مستقل شو رو پای خودت واستا متعجبم چطور خانواده بهش چیزی نمیگن هیچ وقت یه زن مطلقه ...

پیش مادرشوهرم بود درگیرمیشن میزنه بیرون به شوهرم زنگ میزنه اونم میگه برو خونه ما پشت دربود زنیکه قرار بود چندروز بمونه الان شده دوماه

اگر تهران بود براش جا میگرفتمالکی بهم نخند

ربطی به تهران نبودنت نداره

بیا تهران براش جا بگیر و برو

حتی وکالتی هم می تونی انجامش بدی

با یه وکیل تو تهران هماهنگ می کنی برای گرفتن خونه برای این خانم بهش وکالت میدی میره کارش رو انجام میده به اسم شما قرارداد رو میبنده پول رو هم میزنی به حساب مالک و تمام

وکیل هم حق الوکاله رو برای انجام این ماموریت میگیره

خوب من این مشکلت رو هم حل کردم بگو کی خونه رو براش میگیری

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پیش مادرشوهرم بود درگیرمیشن میزنه بیرون به شوهرم زنگ میزنه اونم میگه برو خونه ما پشت دربود زنیکه قرا ...

اسی باورم نمیشه به شوهرت گفتی برو عقدش کن براش خونه بگیر😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چندبار گفتم میزنه زیرگریه اینم فهمیده من چقدر دلرحمم

با دلرحمی زندگیتو از دست میدی...به نظرم واضح به مادرشوهرت بگو اگه شما نمیتونید وضعیت رو درستش کنید من مجبورم خودم کاری کنم و عواقب این ماجرا با شماست