2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 136057 بازدید | 1036 پست
بگو خانوادم میخوان بیان خونمون داداشام و پدرمو اینا قرار یه مدت بمونن خوبیت نداره تو اینجا باشی اگه ...

هرطور شده بیرونش میکنم دیگه نمیکشم نهایتش چمدوناشو میزارم خونه مادرشوهرم دروقفل میکنم بابچهام میرم شهرستان برن بدرک مفت خورا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا حس میکنم تو کلا اومدی تو تاپیک مزه میپرونی

اره بعضی اقایون اصرار عجیبی برای حمایت از زنان مطلقه دارن. نگاه نکن خودشون پیزوری هستن ولی یک حس فردین درونی رهاشون نمیکنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فامیل من نیستاگر فامیلم بود براش خونه میگرفتم

فامیل اسی هم نیست پس الکی فاز دلسوزی نگیر شما که اسی رو شماتت میکنی خودت جای اسی بودی یه روزم از وقت و اعصابت و پولت و خونت و...هزینه نمیکردی مگر اینکه خودت منفعت ببری 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
شوهره یه جایی رو براش بگیرهزنی که طلاق گرفته .مظلومه

امر دیگه ای باشه

تشریف ببره شهرشون پیشخانواده اش برای چی شوهر اسی باید مسئولیت یه زنی رو عهده بگیره

چرا تو خودت نمیگیریش این زن مظلوم رو

هم شوهرش میشی هم پناهش

اسی به این آقا معرفیش کن ایشون خیلی دلش می سوزه واسه این خانم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اینها درد هستش درد خدا هم کاری نمیکنهایشاله دادش های بی غیرت اش سر عقل بیان و اینو ببرن

ببین تو با حرفات منو عصبی میکنی در حدی ک اگه روبه روم بودی میزدم میترکوندمت لطفا رو مخم نرو 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
شهرستانن این پرروه اتاق بچهارو برده واسه خودش باید دربزنیم خانم اجازه بده بریم حموم خجالتم نمیکشه

وقتی یه زن طلاق میگیره یعنی راهی نداشته که با طرف سازش کنه و بدترین حالت ممکن اینه خانواده زن پشتش نباشن.این بدترین تراژدی زندگی می‌تونه باشه.اون خرد شده و خانواده نذاشتن خرد تر شده و الآنم که پیش تو اومده.

به اینجا و نظرات  نگاه نکن اینجا اکثرا به همجنس خودشون رحم نمیکنن و روزی صدبار به این و اون پیشنهاد طلاق و فلان رو میدن.

معلومه خودت و دلت آدم حسابی هستین.

اول از همه با هوش باش و درک کن خبری بین این دوتا نیست.

پناه باش تا خدا پناه تو و زندگیت باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
فامیل من نیستاگر فامیلم بود براش خونه میگرفتم

فامیلت نباشه بنده خدا که هست

یه زن بی پناه که طلاق گرفته درد داره و مظلومه

براش خونه بگیر ثواب داره

تازه ازدواج کن باهاش شما که مجردی 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

عید رفتیم خونه دایی شوهرم دختر خاله اش طلاق گرفته رود بعد با یه تاپ و شلوارک اومد پذیرایی کرد موهاشم شونه کرده بود با آرایش زیاد بعد اسم شوهرم گفت به اضافه جان برات فلان شیرینی رو درست کردم که دوست داری یه طور به شوهرم نگاه کردم شوهرم گفت قندم لب مرزه دیگه شیرینی نمیخورم 

بعد موندم تو چطور دختر خاله رو این همه مدت تو خونت راه دادی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک