یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سرپناه داشت ک اینجا نمیومد کل پولش یه تومنه کسیم راهش نمیده امشب میگفت خودکشی میکنم چرا خانوادم بفکر ...
ببین چطوری باهات بازی روانی میکنه. بره بهزیستی قرار نیست تا ابد خونه شما بمونه . شوهرت باید زنگ بزنه برادر و پدرش جایی براش پیدا کنن. قبلش با شوهرت اتمام حجت کن که حق نداره بیشتر بهش فرصت بده بمونه . تو خونه شمام خودشو بکشه دیگه بدتر هزارتا صاحب پیدا میکنه
من این خانم رونمی شناسم ولی برای بعضی هاعده معنی نداره!!ایشون هم سنش اونقدرازیادنیست!!قبل از اینکه حضور ایشون توزندگیتون تاثیربذاره یک فکراساسی بکنید.حالاهرکسی خودش توزندگیش بهترمی دونه چکارکنه؟بالاخره که چی ؟این خانم بایدبرای آینده اش یه راهی پیداکنه،که مزاحم زندگی بقیه نباشه.
حس میکنم تاپیکات فیکه . یماه پیش گفتی مادرشوهرت بیرونش کرده بعد تو انقدر دلت میسوزه . آدم به سادگی تو ندیدم بیشتر میخوره فیک باشی حرص بقیه رو میخوای دربیاری