2777
2789
عنوان

از فکروخیال دخترخاله شوهرم پلک روهم نزاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 140745 بازدید | 1064 پست

دخترخاله شوهر که قطعا باید بره ولی بنظرم چیزی بینشون نبوده تا اون همسایه ها تو دلشو خالی کردن شک افتاده بدلش با شک هم زندگی زهر آدم میشه پس زودتر بفرستیدش بره .خودش باید شعور و درک وفهم داشته باش آخه ۲ماه من بودم ۲روزم احساس زیادی بودن میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین استاد ما میگفت هر جا زن مطلقه دیدین خصوصا تو فامیل داشتین فقط از شوهرتون دور نگهش دارید نذارید ...

زن مطلقه شر جامعه است 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من حرف استادمو منتقل کردم دیگه فکر نکردم ممکنه کسی مطلقه باشه و دلش بشکنهبه هر حال همه جور ادمی هست ...

عقل حکم می‌کنه با کسی زندگیتون رو شروع کنید که بهش اعتماد کامل دارید وگرنه اگه ذات بد باشه براش فرقی ندارن مجرد یا مطلقه شما شوهرتون رو زندانی کنید که مبادا بره با کسی چ ارزشی داره آخه ؟؟ 

هرکسی هم که اسمش استاد بود لزوما درست حرف نمیزنه 

عقل حکم می‌کنه بدون فکر حرف نزنید.

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
زن مطلقه شر جامعه است

خدا شفات بده جهان سومی. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
زن مطلقه شر جامعه است

وجود آدم بی فرهنگ و بیشعور مثل شما براشما شره چ مجرد چ مطلقه

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  

به مطلقه ها برخورده 😃😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیوگرافیش ۱۷ ساله زده کلاس یازدهم.😐

دوازده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول اینکه چرا میگی نمیخوام با ناراحتی بره؟ اصلا بزار با ناراحتی بره جهنم.

دوم اینکه شوهرش بعد ۴ ماه میگه اینکه همش تو خونمونه پس بزار بابت محرمیت صیغش کنم‌ همسایم راست گفته. شر برا خودت میشه. بگو پاشو خودم برات بلیط مشهد میگیرم برگرد