2777
2789
عنوان

دیشب به معنای واقعی مردم

172 بازدید | 12 پست

قبلا یه بار ولم کرده بود ولی خودش میگفت هکش کرده بودن و فلان.باور کردم چون دوسش داشتم ولی دیشب سره هیچی حرفایی بهم زد که انگار مردم چشام پف کرده از بس گریه کردم.گفت من تورو نمیبخشمت و برو دعا کن ببخشمت و تو معرفت نداری حتی یه جا گفت تو با همه دوستی (منظورش این بود هرزه ای)بعد بلاک کرد دوباره شب ساعت ۱ اینا پیام داد گفت شکر خوردم حالم خوش نبود بدون تو میمیرم نرو داغونم نکن بخاطر هرکی دوست داری تنهام نزار و این حرفا.نمیدونم چیکار کنم دیگه حالم ازش بهم میخوره اول عاشقش بودم باره اول که رفت عشقم شد دوست داشتن ولی دیشب واسه بار دوم قلبمو اینجوری شکست دیگه ازش خیلی بدم میاد

قوی تر از دیروز💙🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزش نداره خودتو ناراحت نکن

گفت تو با یه پسر که حرف میزنی من دیوونه میشم

(چون با یه پسره دوست بودم رل نه فقط در حده حرف زدن)اینم دوست پسرم نیست دوستیم گفت تو با همه دوستی

قوی تر از دیروز💙🦋

نظر واقعیش اینه هرزه ای

اگه باهاته و میگه شکر خورده چون نمیخواد یه ... مفت و مجانی رو تو دوران مجردیش از دست بده تا انشاالله کیس مناسب اردواجش پیدا کنه ولت کنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

چرا گفت نمیبخشمت و....داشتین دعوا میکردین؟

با این پسره دوستم بعد با یه پسره دیگه که ازم کوچیکترم هست فقط در حده حرف زدن حرف میزدیم این گفت تو با همه دوستی.آخه خیانتم نیست این پسره بچه بود بعدم این رله من نیست

قوی تر از دیروز💙🦋
گفت تو با یه پسر که حرف میزنی من دیوونه میشم(چون با یه پسره دوست بودم رل نه فقط در حده حرف زدن)اینم ...

قدرنشناسن گلم...حتی اگه به خاطر اینجور آدم ها خودکشی هم کنی میگن دیوونه بود من میدونستم راحت شدم از دستش

قدرنشناسن گلم...حتی اگه به خاطر اینجور آدم ها خودکشی هم کنی میگن دیوونه بود من میدونستم راحت شدم از ...

اولین بار بود باهام اینجوری حرف میزد هیچوقت از گل نازکتر بهم نگفت همیشه باهاش بد حرف میزدیم میگفت قربونت برم من

امشب وقتی دید با یه پسر حرف میزدم انگار دیوونه شد نمیدونست اصلا داره‌ چی مینویسه وسط حرفاش چرت و پرتم بود انگار چیزی خورده

قوی تر از دیروز💙🦋
با این پسره دوستم بعد با یه پسره دیگه که ازم کوچیکترم هست فقط در حده حرف زدن حرف میزدیم این گفت تو ب ...

نسل شما هم این وسط گیر کردید. هم دوستی اجتماعی و صحبت با پسرای دیگه رو میگن عادیه و هم سر این موضوع غیرتی میشن!

وقتی میبینی حساسه کمتر با پسرای دیگه صمیمی برخورد کن . اگرم میبینی اینجوری اذیتی و رفتاراش رو مخه کات کن

نظر واقعیش اینه هرزه ایاگه باهاته و میگه شکر خورده چون نمیخواد یه ... مفت و مجانی رو تو دوران مجردیش ...

۱۸ سالشه.نه بخدا اصلا از اون پسرا نیست ولی خیلی شکاکه

این آزارم میده خودش چند تا پسرو فالو کرده بود من که فالو کردم گفت آنفالو کن زود گفتن خودتم فالوشون کردی گفت تو گل منی تو فرق داری.من خیلی وقته باهاش دوستم میشناسمش پسره لاشی ای نیست بخاطره من چندین بار گریه کرده ولی این شکاک بودنش که فکر میکنه من با همه دوستم و هرزم ازارم میده

قوی تر از دیروز💙🦋