2777
2789

یه پیج هست مرده میاد خراب می‌کنه گالری والا رو و میگه محصولاتش فیکه و فلان والا من سفارش دادم اصل اصل بود تازه به خدا نیاسینامید اوردینری سفارش دادم روی پوستم کار کرد و همه جوش هامو برد تازه عکس قبل و بعد هم میتونم بفرستم که معجزه کرد روی پوستم و منافذم بست چرا دارن خرابش میکنن ؟ میگه اونا فیکخ از من خرید کنید اصله 🙄

🌿❤️🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد خوب خریدییی اوردینری تکیش چند؟بعد حضوری داره آدرس؟

نمی‌دونم به خدا تکش چند تخفیف خورده بود به مناسبت یه روزی یادم نیست منم خریدم الان یک ماهی میشه نمی‌دونم حضوری فکر نکنم آدرس داشته باشه تازه الان عکس پوست قبل و بعدم میزارم ببین 

🌿❤️🌷

نمی‌دونم به خدا تکش چند تخفیف خورده بود به مناسبت یه روزی یادم نیست منم خریدم الان یک ماهی میشه نمی‌ ...

من پوستم منافذ داره 

خیلیی خوبه شنیدم 

ولی من جاهای دیگه قیمت دیدم یک و خورده ای

اینکه میگی دو پک و گرفتی این قیمت و نتیجه خوردی خیلی عالیه