2777
2789

تاااا میتونی ازش بخواه یه مرد همیشه بدهکاره یا نداره 

هرچی بیشتر واست خرج کنه بیشتر قدرتو میدونه 

سعی کن برات وقت و زمان بزاره مثلا زنگ بزن جایی هستی اون بیاد دنبالت یا ببرتت دکتر کلا زپان و وقت برات بزاره 

منتظر نباش ذهن خوانی کنه که چی دوست داری و چکاری برات بکنه لیخیال خودت بگو چی میخوای خواسته هاتو کلا رک و راست حرفتو بزن پنتظر اون نمون ( مناسبتها _ کادو _ ناراحتیتو بگو و....) 

هدف و برنامه و ارزو داشته باش و براشون تلاش کن تا ببینه واسه خودت ارزش قائلی و تلاش میکنی ( اینجوری باعث میشه زیادم بهش نچسبی) 

روی نوع لحن و ادبت و زبان بدن و نوع و حرف زدن و اداب معاشرتت کار کن مخصوصا توی جمع فامیل 

یکسری کارهای خونه رو بزار وقتی هست انجام بدی تا ببینه زحماتتو 

جلوش بخودت برس ارایش کن لباس خوب و...

خودت واقعیت باش 

واسه خودت تفریحلت داشته باش همش منتظر نباش اون بیاد به دادت برسه

بهش مسئولیت بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاااا میتونی ازش بخواه یه مرد همیشه بدهکاره یا نداره هرچی بیشتر واست خرج کنه بیشتر قدرتو میدونه سعی ...

اگه یه مرد خرج نکنه و هرچی بگی اینو لازم دارم نیازمه و پول بده و... نده نده نده

چطوری رفتار کنیم😢 من خیلی تحقیر شدم چقد بخوامو نده

★اَلّـہـمَ صـَݪ عـَݪـۍ مـُحــَمَـد و آݪِ مُــحَــمَـد★
اگه یه مرد خرج نکنه و هرچی بگی اینو لازم دارم نیازمه و پول بده و... نده نده ندهچطوری رفتار کنیم😢 من ...

قلقشو پیدا کن 

همه اینا مستلزم قلقه بعدشم یه تشکر توپ بچسبون تنگش 

مثلا قلق یکی بچگونه حرف زدن و ناز کردنه یا ...

تشکرم نقطه ضعفشو بگیر دستت مثلا خیلی دوست داره پولدار بشه بگو ایشالله از سر روت پول بریزه جیبت پرپول 

خرج کردن واسه زن خیر و برکت میاره 

یا مشتری نداره بگو امروز یه مشتری توپ برات میاد چون دل خانم خونه رو شاد کردی