2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک

40 بازدید | 4 پست

دخترم دو روز پیش کامل اسهال . از دیروز صب مدام استفراغ. اگه به زور یه لقمه غذا خورد یا شیر  سریع بالا اورده . دیشب بردم دکتر سرم زده اوردمش شب شیر دادم نصف شب باز بالا اورد الان خوابه. یعنی دو روز کامل اب بدنش رف . اونی ک چند ساعتب یبار مای بی بیش پر جیش میشد الان از پری شب اصلا جیش نکرد یا هم یبار   چکار کنم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تا فردا خوب نشد دوباره ببر دکتر بگو سرم بنویسه

همین سرم دیشبی هم کامل تزریق نشد . بسکه گریه میکرد میخاست از حال بره اخرشو نزاشتن و سرمو کشیدن

تومواقعی ک بچه بالا میاره شیر نده شاید چیزی خورده نساخته اسهال بره از بدن ش خارج بشه

ویروسه . دو روز کامل تب داشت یه روز اسهال . دیروز دسشویی نکرد تا الان فقط بالا میاره . چی بدم بخوره ک براش خوب باشه؟