خدا نکنه منم بمیرم برای دل تو که میدونم مثل خودم چقدر حالت بده💔
آره این مثل روز روشنه پسری رو که رها کنی و محل نزاری خداوکیلی کف پاتم لیس میزنه من به چشم خودم دیدم پسره عاشق رفیقم بوده رفیقم محل نمیذاشت خودشو درگیرش نمیکرد پسره میومد ساعت ۶ صبح تو کوچه رفیقم اینا توی ماشین میخوابید که وقتی رفیقم میره مدرسه ببینتش.
اشتباه ما این بود که انقدر براشون بودیم هیچوقت فرصت دلتنگی ندادیم بهشون هیچوقت ترس از دست دادن مون رو بهشون ندادیم که قدرمون رو بدونن
زیاد که باشی زیادی میشی
انقدر موندیم که آخرش اونا خسته شدن این بلاهارو سرمون اوردن یادته اول رابطه که ما سرد برخورد میکردیم چقدر دنبالمون بودن؟ چقدر کشته مردمون لودن
من که بیخیالش نمیشدم به جنون دچار شدم به اجبار خانوادم یک ماهه جدا شدیم و من یواشکی هنوز چکش میکنم میبینم چقدر زندگیش رو به راهه از این میسوزم همه خانوادم فهمیدن قضیه اشو 💔
ببین شاید تو وضعیتی نباشم که یکی رو نصیحت کنم ولی بیا به چشم نفر سوم به این قضیه نگاه کنیم گریه کردن و ناراحتی هیچ سودی برای ما ندارع هیچی هم درست نمیشه آره سخته ولی باید بپذیریم قبول کنیم که همه چی تموم شده و زندگی ادامه داره نباید زندگی رو زهرمار خودمون کنیم باید کمتر به خاطره ها فکر کنیم هیچکس جز خودمون نمیتونه کمکمون کنه که از این وضعیت خلاص بشیم.پس خودت دست خودتو بگیر نیازی نیست اطرافیان درکمون کنن خودت میدونی دردت چیه ... خواهش میکنم دووم بیار قوی باش ما به اندازه کافی گریه کردیم اذیت شدیم چیزی درست شد؟ نه
چیزی تغییر کرد ؟ نه
پس بیا یه راه دیگه رو امتحان کنیم بیخیال بشیم من دست خودم نبود همش بازدیدشو پیجشو پروفایلشو چک میکردم ولی اومدم پاک کردم که جلو چشمم نباشه دیگه چکش نکنم که بتونم فراموشش کنم توام همین کارو بکن دیگه چکش نکن جلوی خودتو بگیر