2777
2789

ببین عزیزم زندگی اونقدر سخته که خهکزمان نمیشه همچیو باهم داشتی باشی 

پولداره ولی دوسش نداری 

دوسش داری پول نداره 

دوسش داری خانوادت نمیزارن شرایط نداره 

دوسش نداری از همه لحاظ اوکیه 

زشته ولی پولداره 

پولداره ولی بیشخصیه

من تو تموم سالهایی که عمر کردم و این همه ادم دیدم کسی و ندیدم تو اقایون که همه ی خصلت های باب دلتو داشته باشه ..

پس دل ببند به فاکتور خودت نه فاکتور خانوادت یا جامعه 

دوس نداشتن کسی خیلی سخته ولی اگر قراره بری تو زندگی که خیانت کنی بدون حتی حوصله ی ناهار پختنم نداری

اصلا تو وقتی دوسش نداشته باشی غذات بدمزه میشع کارات هول هولکی میشه از نظم و انظباتت تمرکزت میوفتی .حتی در کنارش خوابیدن هم لذتی نمیبری خدای بالای سرم شاهده خواستگارایی داتم که اگه ازدواج میکردم نوه هامم سیر بودن یه عمر ولی دلم نبود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باهاش درارتباط بودی؟ رسیدی بهش؟

نه هنوز درگیرم هزار و یک بدبختی داریم ولی گفتم بهتر از اینه که ازدواج کنم پسر مردمم به بازی بگیرم طلاق گرفتنم همچین آسون نیست

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

از جهت دیگه ادما باهم فرق دان یکی پول براش مهمه یکی عشق یکی شرایط پسر یکی رومانتیک بازی یکی عقلش میکه زندگی مرفه 

تو کدوم ادمی ؟

یا ازدواج نکن یا اگه کردی از دلت بگذر 

شاید پنح سال ده سال خیانت کنی اخرش چی ؟

ببین عزیزم زندگی اونقدر سخته که خهکزمان نمیشه همچیو باهم داشتی باشی پولداره ولی دوسش نداری دوسش داری ...

از حرفاتون فهمیدم خیلی منطقی و عاقل هستین خواهش میکنم بیاین تاپیک اخرم راهنماییم کنید نمیتونم بخوابم از حرص و استرس 

ببین عزیزم زندگی اونقدر سخته که خهکزمان نمیشه همچیو باهم داشتی باشی پولداره ولی دوسش نداری دوسش داری ...

آره منم همینجورم عشق بیشتر از هرچیزی برام مهمه 

الان ازدواج کردین؟ 

با اونی دوستش داشتین؟ 

اره اصلا اگه خودتونم دقت کنین یا باهاشون صحبت کنین متوجه میشین معمولا زن هایی که ساده ترن خیانت میکن ...

بنظرت مردی که خیانت کرده و از رو گوشیش فهمیدم الان باز مشکوک میزنه یه روزی بدون کنکاش من دستش رو میشه؟ یا باید ارامش و همه چیمو بزارم پای رسوا کردنش؟

نمیتونم 😭

عزیزم عشق یک طرفه خوب نیست سعی کن منطقی تصمیم بگیری،حای اگر این آذم منظورم کسی که عاشقشی عاشقت هم بودتنها عشق کافی نبست،شغل،خانواده اخلاق و همه چیز کنار هم مهمه،واقعا زندگی مثل رمان یا فیلم های عاشقانه نیست 

عزیزم عشق یک طرفه خوب نیست سعی کن منطقی تصمیم بگیری،حای اگر این آذم منظورم کسی که عاشقشی عاشقت هم بو ...

من نمیتونم 😭 چون تو اون زندگی نمیتونم دست به هیچ بزنم و میرم دنبال‌ خیانت و کوفت و زهرا مار