2777
2789

بچه ها من شرطم واسه ازدواج با شوهرم این بود که خونه داشته باشه ،۵ سال عقد بودم تا تونست تو حیاط خونه ی پدرش خونه بسازه البته با برادرشوهر شراکتی طبقه ی اول واسه ما و طبقه دوم واسه اونا ، صفر تا صد خرج و مخارج طبقه ی خودمون با شوهرم بود پدرشوهر هیچ کمکی نکرد ، حالا بعد از ۳ سال که از ازدواجمون میگذره با خانواده شوهر به مشکل خوردیم و چون حیاط ما و اونا دیوار نیست حریم خصوصی نداریم مادرشوهر تو همه ی کارامون دخالت میکنه مهمون میاد برام فحش میده و نفرینم میکنه حرمتا از بین رفته امروز شوهرم بلوک خرید تا این وسط دیوار کنه پدرشوهرم از سرکار اومد خونه اینجا بست وایساد نذاشت گفت تا من زندم اجازه نمیدم این وسط دیوار بشه به پدر و مادرم توهین کرد فحش داد به شوهرم گفت سختتونه از اینجا برین ، آخه کدوم پدرومادری با بچه شون با وصله تنشون همچین کاری میکنن زندگی رو بهم زهر کردن اعصاب و روانم داغونه از کاراشون با شوهرم به مشکل خوردم سر اونا ، آخرشم نذاشت دیوار بشه حتی بنا با پدرشوهرم بحث کرد گفت مثل شماها آدم ندیدم ، بچه ها ما نه سند خونه به اسممونه نه قولنامه داریم هیچی نداریم که ثابت کنیم شوهرم خودش خرج کرده ۳ سال پیش ۷۰۰ میلیون خرج کرد حالا خانواده شوهر میخوان خونه رو از چنگمون در بیارن ،مثلا خادم مشهد و کربلاس کمرشو بزنه صف اول مسجد وامیسته ولی به بچه خودش ظلم میکنه دهن ما رو سرویس کرده ای کاش میرفتم مستاجر مردم میشدم ولی آرامش داشتم الان 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا من بعد دو سال فهمیدم تو یه ساختمون بودن اشتباعه محضه 

هرچقدرم خانواده شوهر خوب باشه بازم مشگلع

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

اگر خونه تو روستاست 

بی خیال پولتون بشین جداشیم برین

دحترخاله ی من تو روستا زندگی میکنه شوهرشوگفتیم بیا بیرون ازروستا 

گوش نکرد الان که بچه هاش بزرگ شدن پشیمونه موندن توروستا هیچ پیشرفت نکردن 

میگه کاش زودترکنده بودم الان وضعمون بهتر بود 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شکایت کنید با برادر شوهرت شاهد ببرید مثلا اونایی ک خونه و ساختن و اینا یا همسایه ای اشنایی ک خبر داش ...

برادرشوهر هنوز واحد خودشو تموم نکرده از یه طرف دیگه پشت پدرشوهرمه چون حمایت مالی میکنه واسه خونه ای که داره میسازه هم اون هم جاریم حرفی نمیزنن راجب اینکه این وسط دیوار بشه حتی امروز که بنا اومده بود برادرشوهرمم اومد پشت پدرش بود خدا لعنتشون کنه 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
راه چاره نشستن و دم برمی‌برنیاوردن یا رفتن از اون اونجا

پدره میگفت ما دوست نداریم مهمون بیاد خونتون مادرش بیاد(یعن مادر من) خداشاهده مادرم ماهی یکبار میاد بابام حتی سالی یکبار هم نمیاد نه خواهر دارم نه دورهمی دارم فقط مادرم ماهی یکبار میخواد بیاد نمیتونن ببینن ، پای تمام فک و فامیلاشون قطع کردن نه خواهراشون نه برادراشون باهاشون رفت و آمد نمیکنن با هیچکس نمی‌سازن، اگه یه شب شام برن خونه یکی انقد پشت سر تک تکشون حرف میزنن از همه چیزشون ایراد میگیرن تا دوسال قطع رابطه میکنن 

اگر خونه تو روستاست بی خیال پولتون بشین جداشیم بریندحترخاله ی من تو روستا زندگی میکنه شوهرشوگفتیم بی ...

نه عزیزم روستا نیستیم اتفاقا وسط شهریم و نزدیک جاده اصلی همه چی دم دستمه از سوپری و میوه فروشی و لباس فروشی و همه چی 

آخه کجا بریم اینجا هزینه کردیم لعنت به من ک قبول کردم کنار مادرشوهر زندگی کنم آخه الان کی کنار مادرشوهر میمونه بخدا از دستشون کیست سینه گرفتم دکترم میگفت از بس استرس و حرص خوردی تبدیل به کیست شده خدا نگذره ازشون ایشالا خدا سر دخترش بیاره ظلم هایی ک به من میکنن 

به نظرم به مادرت بگو مادرجون نیا 

همون یکبارم که می خواهی بیایی من میام 

پولهاتونو جمع کنید کم کم جداشین جاریتم بیاد کم کم به فکر دیوار می افته صبورباش

اما درکل پولتون رفته چون مدرکی ندارین 

توبیشتر برو خونه مامانت

یاهم اگربچه نداری برو سرکار نشین توخونه

من که باشم لی خیال پولم میشم یک کم پس اندازه کنم جدامیشم چون ارامشم مهمتره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به نظرم به مادرت بگو مادرجون نیا همون یکبارم که می خواهی بیایی من میام پولهاتونو جمع کنید کم کم جداش ...

ولی تا الان به ساز اونا رقصیدم مهمون دعوت نکردم مامانم کم اومد به فامیلام گفتم نیاین مادرشوهر سختشه ولی از این به بعد میخوام واسه دل خودم زندگی کنم بقول یکی اگه بخوام در مقابل ظلم سکوت کنم پس خودمم ظالمم ، از این به بعد میخوام مهمون دعوت کنم به مامانم بگم بیشتر بیاد خونم. بهتره با کارام حرصشون بدم هیچوقت از خونه ای که با خون و دل به دستش آوردیم و با کلی قسط و وام و فروش طلا تونستیم بسازیم حتی سنگ راه پله کادوی بابام بود من پا پس نمیکشم