2777
2789
عنوان

دلم خیلی از همسرم شکسته 💔

449 بازدید | 29 پست

نسبت به قبل خیلی بهتر شده 

شایدم نشده و من بی حس شدم دیگه رفتاراش حساسم نمیکنه 

دیگه وقتی میگه عاشقتم خوشحال نمیشم در صورتی که تا قبل از عید انقدر ذوق میکردم انگار چه گوهِ خاصی بهم ابراز علاقه کرده 

وقتی می‌گفت دوستت دارم تک تک پروانه ها تو قلبم شروع میکردن به پرواز وقتی دوست بودیم برای دیدنش تا صبح از ذوق نمیخوابیدم آرایش میکردم

۴ دی تولدمه ، پنجمین تولدیه که تو زندگی هم هستیم

انقدر ‌‌‌‌‌‌‌دلم برای خودم میسوزه که هر سال نگاه میکردم ببینم دستش میره سمت جیب کاپشنش شده حتی یه خودکار در بیاره بگه عشقم تولدت مبارک ؟ اینو واسه تو گرفتم ؟

من محتاج کادو خریدنش نبودم خودم شاغلم خونه بابام که بودم کارت حقوق بابام دست من بود (کلا خیلی مدیریت مالی دارم ) از مال دنیا محتاج به چیزی نبودم 

اما نیاز داشتم نازم کشیده بشه .... دیده بشه ... حالا امسال بر خلاف هر سال که میگفتم ببین برام مهمه ها از چشمم میفتی ها یه چیز کوچولو شده برام بخر .... نمی‌خوام اصلا بگم تولدمه می‌خوام برای بار آخر بهم ثابت بشه که یه گاوِ بی احساسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش نمی مونم فکر کرده این دفعه که برگشتم مثل قبله ولی نمیدونه که دیگه دوستش ندارم

اول خودت مطمئن بشو دوسش نداری. ب این فکر کردی بدون اون تا آخر عمر می تونی زندگی کنی یا بخاطر بی احساس بودنش قیدش میزنی. همه مردا یه عیب های دارن. از اون که بیشتر قربون صدقه میره باید ترسید

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
اول خودت مطمئن بشو دوسش نداری. ب این فکر کردی بدون اون تا آخر عمر می تونی زندگی کنی یا بخاطر بی احسا ...

میشه خواهش کنم تاپیک اخرمو بخونید راهنماییم کنید اخه از حرفاتون فهمیدم میتونید کمکم کنید🙏خواهش میکنم

اول خودت مطمئن بشو دوسش نداری. ب این فکر کردی بدون اون تا آخر عمر می تونی زندگی کنی یا بخاطر بی احسا ...

خودش همش میگه من شارلاتان نیستم نمی‌دونم زبون باز نیستم خب من احتیاج دارم الان خیلی خوب شده ولی قلبم هزار تیکه میشه برای تولدم هیچی نمیگه کلا ذوقمو کور کرده 

خودش همش میگه من شارلاتان نیستم نمی‌دونم زبون باز نیستم خب من احتیاج دارم الان خیلی خوب شده ولی قلبم ...

درکت میکنم 

شوهر من خیلی خیلی بدتره نسبت بهش بی احساس دارم میشم رابطه رو باهاش دوس ندارم دلیلش فقط خودشه 

شوهر منو چی‌ میگی‌ک شب خونه نیومده گفت با دوستامم تا الان گوشیش جواب نمیده نمیدونم چیکارکنم حس میکنم امشب با یکی هست

مدونی یه حالت سر در گمم نمی‌دونم دیگه دوستش ندارم ؟ یا عادت دارم؟ اصلا دیگه دارم چرا ادامه میدم ؟ بدون اون نمیتونم نه ولی باهاش هم اون حس سابق رو ندارم 

من اینحو ی بودم که اگه چند ساعت حرف نمیزدیم یه حالت سکته می‌گرفتم یا وقتی قهر میکردم هزاررررر بار گریه شدید ولی الان انگار فقط روزمرگی .....

همینجا هم کوتاه گفتم اگ میشه راهنماییم کنید چیکار کنم بهش زنگ زدم صدای هیچکی نبود کفت بادوستامم بیرون از بعدش هرچی زنگ زدم جواب نمیده و نیومد صبح راحت میگه رفتم خونه پسرا خواب رفتم مگه چیشده حالا

چیکار کنم همیشه همینطور میکنه چجوری باهاش رفتار کنم🥺

مدونی یه حالت سر در گمم نمی‌دونم دیگه دوستش ندارم ؟ یا عادت دارم؟ اصلا دیگه دارم چرا ادامه میدم ؟ بد ...

کااااملا درکت میکنم

ولی‌کاش منم نسبت بهش بی حس باشم شما ججوری‌ بی توجه شدین به منم یاد بدین خواهش میکنم

کااااملا درکت میکنمولی‌کاش منم نسبت بهش بی حس باشم شما ججوری‌ بی توجه شدین به منم یاد بدین خواهش میک ...

خود ب خود اینجوری شداز بی توجهی هاش بی محبتی هاش نادیده گرفتن هاش .....دیگه قلبم باهاش نیست 

میدونی دوست دارم که باشه ولی نبودنش دیگه برام غیر قابل تحمل نیست

همینجا هم کوتاه گفتم اگ میشه راهنماییم کنید چیکار کنم بهش زنگ زدم صدای هیچکی نبود کفت بادوستامم بیرو ...

🥲 واقعا ایده ای ندارم ...تنم برای جنگیدن نمی‌کشه واسه همین اصلا راه حلی به ذهنم نمی‌رسه 

خودش همش میگه من شارلاتان نیستم نمی‌دونم زبون باز نیستم خب من احتیاج دارم الان خیلی خوب شده ولی قلبم ...

اکثریت آقایون چیزی نمیگیرن.. خیلی خانم ها ظاهر سازی میکنند. حالا شاید کادو خودشون بخرن بگن شوهرامون خریده یا هرچیزی امکان داره. ب نظرم هر مردی یه اخلاقی داره زیاد درگیر رفتار منفیش نباش.  ببین خواهرانه میگم اگر از شوهرت طلبکارانه و با اخلاق سرد توقع کنی بهت محبت کنه کادو بخره.. اصلا جلوه خوبی نداره.. دوس داری برات هدیه بخره با خنده برو پیشش بگو من توقع ندارم هدیه گرون بگیری ولی هدیه من کو.. حتی شده یه میوه بهش بده بگو حالا که هدیه نخریدی برام میوه پوست بگیر.. به همین راحتی ها شوهرت کم کم جذبت میشه. چون راه و خودم رفتم.. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.  کاربری سومم هست.. باردارم این روزا یکم بی حوصله لطفا رعایت کنید ممنونم دوستای خوب چندین ساله
همینجا هم کوتاه گفتم اگ میشه راهنماییم کنید چیکار کنم بهش زنگ زدم صدای هیچکی نبود کفت بادوستامم بیرو ...

شوهرت چطوری رفتارش خودت چی حس میکنی؟  اهل دختر بازی یا اینکه مشکوک باشی بهش؟