2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مشخصه پاکسازی انجام بده من کاتی و دیدم حالا میتونه مربوط ب گذشته شما بوده باشه ک کانتکت شدید باز ...

طرف چجور ادمی دیدید؟ ینی شما میگید میشه باهاش ازدواج داشت و بدرابطه پایدار رسید؟

طرف چجور ادمی دیدید؟ ینی شما میگید میشه باهاش ازدواج داشت و بدرابطه پایدار رسید؟

چیزی ندیدم از چطور بودنش چرا دروع بگم اما حلقه بزرگ دیدم احتمالا زمانش زیاد دور نیست اما این پاکسازی انجام بشه این تنش ها و استرس ها کنار بره و سازگار باشید این ازدواج عملی میشه ب امید خدا

چیزی ندیدم از چطور بودنش چرا دروع بگم اما حلقه بزرگ دیدم احتمالا زمانش زیاد دور نیست اما این پاکسازی ...

لطف کردی مهربانو جان ازتون خیلی حس خوب گرفتم دو نفر برخلاف دیشب خیلی ناامیدم کردن 

دعام کنید ک خیلی بی تابم♥️صلوات میفرستم براتون

لطف کردی مهربانو جان ازتون خیلی حس خوب گرفتم دو نفر برخلاف دیشب خیلی ناامیدم کردن دعام کنید ک خیلی ب ...

الهی ک همیشه حاجت روا باشی عزیزم خدای تو بزرگ تر از حد تصورته دلتو بهش بسپار و ازش بخواه عاقبت بخير بشی ♥️😍🕋 

انقدری ب حرفای اون کسایی ک حرفو زدن اعتقاد دارید و درسته حرفاشون؟ ک خودتو ناراحت کردی ؟

الهی ک همیشه حاجت روا باشی عزیزم خدای تو بزرگ تر از حد تصورته دلتو بهش بسپار و ازش بخواه عاقبت بخير ...

ن ولی خیلی سردرگمم خیلی 

از طرفی میگم اره خوب ما قطع و‌وصلی داشتیم میگه باز فلان نکنه درست میگه 

از طرفی میگم خوب قبلی همه چیش درست گفت گفتش ازدواج میکنید بعد خودمم خوب میدونم پارتنرم با تموم غرووورش ب من برگشت !رفیق ۱۵ سالش گذاشت کنار ولی منو نتونست 

برا تولدم ۳ ملیون کادو خرید فقط 

من مریضم مدام حالم میپرسه 

ن ولی خیلی سردرگمم خیلی از طرفی میگم اره خوب ما قطع و‌وصلی داشتیم میگه باز فلان نکنه درست میگه از طر ...

دوست داره خب باهاش منطقی صحبت کن 

تاپیک حاجت رواییم و تاپیک ولادت حضرت عباس و زدم بخون حتما 

۱۰۰ مرتبه سوره حمد هدیه ب خانم ام‌البنین از طرف حضرت عباس ب خانم ام‌البنین حاجت میده و از طرف خانم رقیه خاتون خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها خانم زینب کبری ان‌شاءالله حاجت روا بشی و منم یاد کن دعا کن