2777
2789
عنوان

همه گفتن نه ولی من کردم لطفا شما نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 78 پست
واقعا خواهر و برادرش لازم داشتن؟ من باشم بدونم دارا هستن میگم راضی نیستم . پولمون رو پس بدید

لازم دارن میدونی چه جوری؟ اونا کار نمیکنن ولی مفت خوری میکنن...شوهر خواهرش کار نمیکنه سالمه ها ولی بی غیرته وهمچنین برادرش هم ۵روز کار میکنه و۲۵روز میخوابه

یجوری خشتکشو پرچم کن ک دست و پاش واسه ی عمر جمع بشه

آخه خدارو خوش میاد یه زن حامله به خاطر اذیت های دیگران تا این ساعت بیدارباشه وگریه کنه؟ آقامون خیّری شده واسع خودش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه خدارو خوش میاد یه زن حامله به خاطر اذیت های دیگران تا این ساعت بیدارباشه وگریه کنه؟ آقامون خیّری ...

اره واقعا سخته..اینروزارو داشتم درکت میکنم..بلایی ب سرشون اوردم ک الان هرچی هست ب نام خودمه حتی حقوقش

لازم دارن میدونی چه جوری؟ اونا کار نمیکنن ولی مفت خوری میکنن...شوهر خواهرش کار نمیکنه سالمه ها ولی ب ...

بهشون بگو راضی نیستم و مالی ک از ما خوردید بهتون حلال نیست . و یه جایی تاوانش رو سخت پس میدید .البته قبلش سبک ک سنگین کن ک روابطتان هم خیلی خراب نشه . ببین شاید معتقد هم‌ نباشند اما‌ کم کم روشون اثر میذاره . یا حداقل می ترسونته شون . به مادر و پدرش بگو ک بهشون بگن بدن . خلاصه هر راهی ک میدونی بکار ببر . بگو ما خودمون ندار بودیم و توی سختی بودیم و اینا .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اره واقعا سخته..اینروزارو داشتم درکت میکنم..بلایی ب سرشون اوردم ک الان هرچی هست ب نام خودمه حتی حقوق ...

منم بهش گفتم اگه تو نمیتونی حرف بزنی اینبار خودم باهاشون حرف میزنم ...گفته نه تو خودتو آدم بده نکن من تا عید ازشون جدا میشم...بهش گفتم یا اونا یا من اگه جدا نشی من ازت جدا میشم..اونم چون بدهی داره صبر کردم تا عید وگرنه یه ثانیه هم نمیذاشتم باهاشون بمونه

بهشون بگو راضی نیستم و مالی ک از ما خوردید بهتون حلال نیست . و یه جایی تاوانش رو سخت پس میدید .البته ...

بذار از پررویشون برات بگم شاخ دربیاری....تازه به ما میگن بی وجدان حرام خور انشالله سرگردان بشید ویه روزی بیاید برای ما کارگری کنید...به قرآن که یه کلمه اش هم از خودم نمیگم...آدم شاخ درمیاره

همین خواهری که دلش براش میسوزه و براش پول میزنه هست ها...پسرش به من فحش ناموسی داد بعد خواهرش وخواهر زاده هاش برگشتن گفتن نه دایی به ما فحش ناموسی داد...مگه آدم به محرم خودش فحش ناموسی میده؟ چه جوری به این آدم ها کمک میکنه من موندم....حتی تو روی همسرم گفتم بی غیرتی؟ میدی بخوره خوب فحش بده؟

هنوزم بیدارم منتظرم صبح بشه..اشک هام تمومی ندارن..خدایا خودت کمکم کن...بحث پول نیست بحث اعتماده...بحث سادگی منه...بحث چند سال از عمرمه که ثمره اش رو دیگران خوردن...هزاران بار گفتم خاک تو سر من چقدر احمق بودم

بذار از پررویشون برات بگم شاخ دربیاری....تازه به ما میگن بی وجدان حرام خور انشالله سرگردان بشید ویه ...

بگو آسیاب ب نوبت . ب نفرین گربه سیاه بارون نمی باره .‌ یذره باید بترسونیشون . مثلا بگی شکایت میکنم و تراکنش ها هست و پول خودم بوده راضی نیستم . نمیگم آدم باید بیخیال خانواده اش باشه و چشمش زو بروی سختی هاشون ببنده ولی جوری ک منصفانه باشه . وقتی شما رو توی سختی گذاشته نباید زیاد زیاد ب اونا کمک کنه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

به نظر من که به روش نیار 

کاش به روش نیاری ولی شیوه ات رو عوض کنی

چون مرداد زود جبهه میگیرن

یکم صبور هم باشی روی بد اونها هم برای شوهرت رو‌میشه

تو فقط برای خودت عشق و حال کن

باور کن با یه کاپشن خریدن یا پستونک خریدن هیچ کس ندار نمیشه به خودت سخت نگیر خوب خرج کن وگرنه برای دیگران خرج میشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بگو آسیاب ب نوبت . ب نفرین گربه سیاه بارون نمی باره .‌ یذره باید بترسونیشون . مثلا بگی شکایت میکنم و ...

یه کم پیش به همسرم  گفتم...گفتم که برای همه هست فقط برای من نیست؟ با چه حقی حق من وبچه هامو دادی خواهر وبرادر هات خوردن؟ اگه نمیدادی روز زن دست خالی نمیومدی پیش من...گفتم من تنم کاپشن ندارم تو چه جور آدمی هستی؟من قناعت کنم اونا بخورن؟