طلاهامو فروختم به خاطر شوهرم اجازه دادم خونه ومغازه رو هم بفروشه به خاطر کارش ولی شوهرم چیکار کرد از من پنهونی خانواده اشو حمایت کرد من موندم و لباس کهنه هام من موندم و قناعت من موندم یه دنیا حرف پشت سرم که همسرت تو کارت دخالت میکنه نمیگذرم نه از شوهرم نه از خانواده اش که حق خودمو بچه هامو خوردن خدایا خودت جای حق نشستی الانم دارم با گریه مینویسم
تو که میدونستی طرف زیاد سنگ خواهر برادرش و به سینه میزنند نباید خام حرفاش میشدی حالا کاریه که شده ب ...
یکی از برادرهاش یکی از زمین های باارزش باباش رو با جعل سند زد به نام خودش به همسرم گفتم چرا اجازه ی همچین کاری رو میدید حق چندین نفر پایمال میشه..با دستش کوبید به سینه اش گفت برادررمه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا جالبه مادر من خیلی قناعت میکنه و به قول مادر شما به جایی هم نرسید از این قناعتش ولی به منم میگ ...
مادرم میگه دخترم بپوش بگرد بخور حتما حتما برای خودت پس انداز داشته باش ...چرا وقتی طلاهاتو فروختی نگفتی مقداری از سهام رو به نامت بکنه؟ اونموقع حرفاش برام مسخره بود میگفتم من وهمسرم فرق میکنیم ما یک نفریم فرقی نداره به نام اون یا من
قسم و آیه هم رو این انسان جواب نداد...میدونی فقط آرزوم اینه که این شراکت تموم بشه ویه نفس راحت بکشم؟ خسته شدم خسته...به خدا اینهمه استرس برای زن حامله سمه
دقیقا استرس بچه رو عصبی میکنه سعی کن استرس ندی به بچه
بچه ی اولم نارس به دنیا اومد به خاطر ندونم کاری های همسرم...الان تحت نظر یه دکتر خوب تو تبریزم...باورت میشه برادرشوهرم تو این موضوع هم دخالت کرده که چرا میرن تبریز؟مگه شهر خودمون دکتر نداره؟