2777
2789
عنوان

همه گفتن نه ولی من کردم لطفا شما نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 76 پست
چکاری بوده ک طلا و خونه و مغازه رو بگا داده

بگا نداده سهام خریده..‌فقط مشکل اینجاست من که اینهمه فداکاری کردم کلی هم حرف شنیدم از خانواده ی همسرم که همسرت دخالت میکنه تو کارت ...چون تازگی ها متوجه شدم مثل کبک سرمو کردم تو برف نزدیک بود خودمم بخورن اینا چه برسه به مالمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخود میکنه از حق تو و زندگیت میده ب خاهرش چراغی ک منزل رواست ب مسجد حرامهچشه این

حامله ام ۶ماهم داره تموم میشه هنوز برای بچه ام یه دونه پستونک نخریدم میگم شوهرم چک داره باشه حالا بعدا میخرم...نگو انقدر داده خواهر وبرادراش خوردن برای ما چیزی نمونده

سهام چی خریده ؟بورس ؟؟؟؟اخه آدم عاقل میره خونه و مغازه رو میده سهام بورس یا ارز دیجیتال میخره ؟اینا ...

نه عزیزم سهام کارخونه اس مشکل اینجاست که من چشمم رو باز کردم دیدم ۳ الی ۴ساله ما اینکارو کردیم ولی فقط بخور ونمیر داریم زندگیمون رو میگذرونیم نگو داره از من بی خبر میده به این واون

حامله ام ۶ماهم داره تموم میشه هنوز برای بچه ام یه دونه پستونک نخریدم میگم شوهرم چک داره باشه حالا بع ...

ای وای

نکن زن

ب خودت ب اون بچه ظلم نکن

نکن

نکن

از حقت کوتا نیا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میدونی چرا خواهر ؟ برای آینده ی خودم وبچه هام اینکارو کردم....نمیدونستم همه میخورن از مال ما جز خودم

به خدا اگه بشه همه چی رو داد دستشون منکه عمرا همچین ریسکی نمیکنم 

شما هم تا همه پول رو به فنا نداده دست به کارشو البته بدون دعوا همبن پنهان کاریا فاصله بینتون رو زیاد میکنه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
به خدا اگه بشه همه چی رو داد دستشون منکه عمرا همچین ریسکی نمیکنم شما هم تا همه پول رو به فنا نداده د ...

دلم شکسته اعتمادم بهش کلا از بین رفته...میدونی چیکار کرده؟ منی که برای خودم جشن یلدایی نگرفتم پارسال ۱۰میلیون داده داداشش برای دخترش جشن گرفته وقتی فهمیدم داشتم خفه میشدم...میدونی آخرش دختر برادرش چی گفت گوه میخورن میگن ما دادیم .‌‌همه ی خرح مراسمو شوهرم داده