2777
2789
عنوان

چطوری ابرومونو برداریم بدون اینکه خرابش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 128 پست
پس دست نزنم تا بیشتر خراب نکردم

جلو ابرو میگن دیر درمیاد اسمش الان یادم نی

بنظرم فقط اطراف ابرو تمیز کن ب خود ابرو کاری نداشته باش تا یاد بگیری 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله . اسکرین گرفتم از اسامی که شما و دوست دیگر فرمودند . بزودی یکی را شروع میکنم ب دیدن

هرکدومو دیدی بیا نظرتو بگو 

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

آقای ملکه حالا با عشق تمیز کن دوبونگسونگ زن قوی وینچنزوخورشید و ماههتل دل لوناشهر ساختگی :))))) البت ...

دوبوکسونگ زن قوی رو ندیدم ولی میدونم ژانرش کمدیه 

وینچنزو عالی

خورشیدو ماه همونی ک صدا سیما پخش کرد؟

هتل دل لوناهم برا یکبار دیدن خوبه ژانرش کمدیه ولی توش روحو اینام داره درمورد ی هتله ک برای مرده هاس ارواح میان ولی کمدیه ایو خیلی زیباست

شهرساختگی سینماییه؟

بگو سریالایی ک گفتمو دیدی؟

ن والا ندیدم ولی رفت تو سیو هام😂

سامدالری ، آقای ملکه ، سلول های یومی ، بازی مرگ

عاشقان ماه

گل برفی 

اقای افتاب

قهرمان ضعیف کلاسسسس:)))))))))بذارید برم بمیرم

بکشم خلاصم کن

آقای ملکه

اشکالی نداره خوب نباشی 

دونده دوست داشتی  ، عالیه این فیلم کمدی عاشقانه تخیلی و مدرسه ایی  ،    از فلیکس دراما ببین بدون سانسوره😉😉😉

About is love 

Mr gu hello 

Love at second sight 

Be with you 

Mysterious love 

آغوش سرندیپیتی

دونده خالی

از قدیمیا وارثان

سریال perfect marriage revenge 

برگرفته از ی مانهوا هست . Hidden love هم از ی مانهوا بوده

پرنسس و فندک .دختر تکشاخ من و عاشق لبخندت شدمو دیدم اینا خوب بودن از بین چینیا

Falling into your smile

دختر تک شاخ منو 

عشق پنهانم
 به نظرم بیشتر سریالایی که توش لوسی باشه خیلی قشنگه نقش اصلی سریال عاشقانه ببر و گل رز دیدیش

Love strikes back

I love the lady being the boss

Got a crush on you 

اینا چینی هستند 

Dream high  

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

جلو ابرو میگن دیر درمیاد اسمش الان یادم نیبنظرم فقط اطراف ابرو تمیز کن ب خود ابرو کاری نداشته باش تا ...

اره منم فقط تمیز میکنم . گاهی که شیطون گولم‌میزنه روی دم ابرو کار میکنم . الانم دم هام قرینه نیستن 😬 

ن والا ندیدم ولی رفت تو سیو هام😂سامدالری ، آقای ملکه ، سلول های یومی ، بازی مرگعاشقان ماهگل برفی اق ...

عاشقان ماه را دیدم خوب بود . پیشنهاد میکنم فیلم عشق مخفی را ببینید . برای قسمت یک و دو صبوری لازمه ولی بعد دیگه نمیتونید صبر کنید و جذاب میشه 

منو بکش خلاصم کن رو ندیدم جالبه؟

بازی مرگ هم از تلویزیون گه گاه قستماشو دیدم کامل ندیدم ولی بنظرم خوبه 

چیزی زیر باران مرد بیگناه دلم برات تنگ شده جامیونگ گو رو ندیدم

دوبوکسونگ زن قوی رو ندیدم ولی میدونم ژانرش کمدیه وینچنزو عالیخورشیدو ماه همونی ک صدا سیما پخش کرد؟هت ...

دوبونکسونگ   کمدیه و خیلی باحاله

خورشیدو ماه ،  اره تی وی پخشش کرد

شهر ساختگی یکم جنایی و هیجانیه  من شنیدم خوبه اما خودم ندیدم 

عاشقان ماه را دیدم خوب بود . پیشنهاد میکنم فیلم عشق مخفی را ببینید . برای قسمت یک و دو صبوری لازمه و ...

اره منم دیدمش

اون شاهزادهه بود ازدواج کرد اخرشم باتیر زدنش مرد یادته؟

اونه پروفم

اتفاقا این روزا یادش افتادم یبار دیگه ببینمش

زیادی غم بود نویسنده گاو همه رو کشت

فیلم کی ۲ هم خیلی هیجانیه 

اوایل شاید خوشت نیاد ولی وسطا ب بعد قشنگه هیجانیه 

همش میخوای ببینی آخرش چی میشع

اره منم دیدمشاون شاهزادهه بود ازدواج کرد اخرشم باتیر زدنش مرد یادته؟اونه پروفماتفاقا این روزا یادش ا ...

خیلی قشنگ بوددد