و تبریک گفتن منم یک پیام تبریک فرستادم حالا فردا میخوام واسه مادرم یک روسری بخرم با بابام هماهنگ کنم انتخاب کنیم
خوابگاه هستم
دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمیخوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قربانت فک کن هرسال سراینموضوع بحث داریم ولی سال بعد دقیقا همینماجرا تکرار میشه به عقل این بشر مشکو ...
واای اسی نگو ما هم هرسال بحث میکنیم ولی انگار نه انگار، همسر من کارش ی شهر دیگست دیشب زنگ زد حرف زدیم اصلا بروی مبارکش نیاورد ک امروز روز زنه گفتم حتما فردا تبریک میگ بخدا هیچ انتظاری نداشتم فقط ی تبریک خشک و خالی میکرد ولی از صبح منتظر موندم اصلا نه زنگ نه پیام حتی ی کلیپ حداقل بفرستم ندیدم آخرش خودم زنگ زدم برنداشت بعد نیم مین زنگ زد منم رد کردم بهش پی دادم ک خوب تبریک گفتی ممنونم عوض اینکه واس کارش دلیل بیاره از رو اومد یچیزیم بدهکار شدم زد بلاکم کرد😐همیشه تو روزای خاص اینجوری میکنه دیگ خسته ام کرده