2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون حتی یه تبریک خشک وخالی هم‌نگف

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 61 پست

بابام برای مادرم شیرینی خرید 

و تبریک گفتن منم یک پیام تبریک فرستادم حالا فردا می‌خوام واسه مادرم یک روسری بخرم با بابام هماهنگ کنم انتخاب کنیم 

خوابگاه هستم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کیفیت دست تربیت مادراشونه نه خدا

اتفاقا توی این ی مورد دست پدره هر پدری که به مادر احترام بزاره پسر هم یاد میگیره .سر هر چیزی روی جنسیت زن تمرکز نکنیم

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

شوهر من.

تبدیک نگفت هیچ،

تازه به دین و ایمان و اعتقادات هم توهین کرد

صدبار گفتم‌اعتقادات هرکسی شخصیه

باز میشینه چرت و پرت میگه.قانعم‌نمیشه

اینا همش بهونشه

تولد و سالگرد ازدواجم هیچ‌غلطی نمیکنه

قربانت فک کن هرسال سراین‌موضوع بحث داریم ولی سال بعد دقیقا همین‌ماجرا تکرار میشه به عقل این بشر مشکو ...

واای اسی نگو ما هم هرسال بحث میکنیم ولی انگار نه انگار،  همسر من کارش ی شهر دیگست دیشب زنگ زد حرف زدیم اصلا بروی مبارکش نیاورد ک امروز روز زنه گفتم حتما فردا تبریک میگ بخدا هیچ انتظاری نداشتم فقط ی تبریک خشک و خالی میکرد ولی از صبح منتظر موندم اصلا نه زنگ نه پیام حتی ی کلیپ حداقل بفرستم ندیدم آخرش خودم زنگ زدم برنداشت بعد نیم مین زنگ زد منم رد کردم بهش پی دادم ک خوب تبریک گفتی ممنونم عوض اینکه واس کارش دلیل بیاره از رو اومد یچیزیم بدهکار شدم زد بلاکم کرد😐همیشه تو روزای خاص اینجوری می‌کنه دیگ خسته ام کرده 

واای اسی نگو ما هم هرسال بحث میکنیم ولی انگار نه انگار، همسر من کارش ی شهر دیگست دیشب زنگ زد حرف زد ...

من‌واقعا برام‌جای سواله چی میشه یه تبریک ساده بگن؟مگه چن سال زنده ایم

اتفاقا توی این ی مورد دست پدره هر پدری که به مادر احترام بزاره پسر هم یاد میگیره .سر هر چیزی روی جنس ...

کاملا موافقم

ولی با بردارشوهری که تبریک میگه وکادو‌میخره  هزاران کاردیگه میکنه مواجه میشم‌میگم آخه چرا باید این قسمت من بشه؟