2777
2789

بعضی وقتا حس میکنم بایک گاااو ازدواج کردم امروز بهم ثابت شد

همه بهم‌تبریک گفتن خانوادم خواهرم داداشم‌امان از شوهر مزخرف امان.....

یه تبریک ساده هم هزینه داره یعنی

خدایا کم‌خلق کن باکیفیت خلق کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال من همیشه میگفت خیلیم احساسی و رمانتیک هست ولی امروز فقط زرتا زرت ماچ کرد هیچی حتی تبریک هم نکفت آخر شب دو بار گله کردم انگار نه انگار با نامزدیم حدود۳ ساله که ازدواج کردم 

من🤣ولی ناراحت نشدم کلا از اول این روزا برامون مهم نبود فقط حواسمون هست ب مامانا کادو بدیم و تبریک بگیم توهم ناراحت نباش یه ۲۰ روز دیگه روز مرده

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
قربانت فک کن هرسال سراین‌موضوع بحث داریم ولی سال بعد دقیقا همین‌ماجرا تکرار میشه به عقل این بشر مشکو ...

بیخیال عزیزم

توام اینجوری باش روز مرد کاری نکن

وقتی قدر دانب کنه ازت و یادش نره اینارو توام یادت نره

توام رو مرد تلافی کن یه تبریک ساده ام نگو بهش