2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون حتی یه تبریک خشک وخالی هم‌نگف

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چطور اون یکی داداشه کادو خریده زنش استوری کرده؟؟؟؟

شانس شما بی تربیتش گیرت افتاده 

مث من

تبریک بخوره سرشون 

دیروز توی آپارتمان اونقدر داد زد سرم همه زندگیم خورد کرد حتی فحش مادرم که رحمت خدا رفته هم داد 

جالبیش اینجاس که تحصیلات عاااااالی داره و کلی پست ک مقام 

اگه بدونی چه چهره محبوبی از خودش ساخته 

اون وقت واسه من عین یه هیولاست

شانس شما بی تربیتش گیرت افتاده مث منتبریک بخوره سرشون دیروز توی آپارتمان اونقدر داد زد سرم همه زندگی ...

شانسه شااااانس کارایی که من برای این کردم‌مامانش براش نکرده

ولی ذره ای قدردان نیس من‌حتی نگفتم‌کادو یه تبریک واقعا چیزی نیس ولی بعضی مردا نمیدونم‌چشونه

خیلیا میگید شما هم نکنید خب آخه آدم این کارا رو می کنه بچه ها یاد بگیرن اگه نکنیم اونا هم گاو بار می ...

دقیقا حرف منو زدی غذا براش درست میکنم‌میخوره خداشاهده انگار گوسفند پامیشه میره

میگه بخدا با تشکر تو‌چیزی به من اضاف نمیشه یه تشکرساده کن بچه یاد بگیره

حالا‌میریم‌خونه ی مامانش اینا میخوره میگه مامان غذات خ خوشمزه بود دستت درد نکنه من مات ومبهوتم

شانسه شااااانس کارایی که من برای این کردم‌مامانش براش نکردهولی ذره ای قدردان نیس من‌حتی نگفتم‌کادو ی ...

یه حسی دیروز تا حالا اومده تو قلبم بهش سرد سرد شدم

هر سری یه رفتار یه کار جدید میکنه که از سری های قبل تو چشمم سیاه تر میشه

بیخیال عزیزم 

لازم نیس باج بدیم 

از این به بعد اولویت خودت باش و بعدش دیگران 

یه حسی دیروز تا حالا اومده تو قلبم بهش سرد سرد شدمهر سری یه رفتار یه کار جدید میکنه که از سری های قب ...

باورت میشه انگار اینایی که شما نوشتی رو خودم‌تایپ کردم هرروز بایه کارش بیشترازچشمم‌میفته

باورت میشه انگار اینایی که شما نوشتی رو خودم‌تایپ کردم هرروز بایه کارش بیشترازچشمم‌میفته

بآور نمیکنی چی سرم آورده 

افسردگی گرفتم 

از نوع بد

همش یه گوشه تو خونه ساکت میشینم به کاراش فکر می‌کنم 

اییییقدر جنتلمن رفتار میکنه جلو دیگران که حسرت داشتنشو میخورن

خیلی عاشق بودم 

دیگه واقعا نیستم 

حس میکنم دارم بی تفاوت میشم

بآور نمیکنی چی سرم آورده افسردگی گرفتم از نوع بدهمش یه گوشه تو خونه ساکت میشینم به کاراش فکر می‌کنم ...

من‌عشق وعاشقی نبوده ازدواجمون سنتی بوده ولی بنظرم اشتباه ترین‌تصمیم زندگیم‌بوده

حس میکنم‌اصلا دوسم‌نداره وحسم کاملا درسته فقط ازدواج کرده چن بقیه ازدواج کردن خواسته عقب نمونه

باز شما عشق وعاشقی بوده خیلی بهتراوضاع