2777
2789
عنوان

روز مادری بردم دل خون برگشتم💔

359 بازدید | 22 پست

مامان و بابام یه جچری رفتار میکنن انگار من قلب ندارم💔

تفاوت بین دختر و پسر تو‌خونمون موج میزنه .دیگه الان شوهرمم صداش در اومده😭کلی حرف زد بهم دوساعته 

میگه تو خونتون میگن دخترمون رفته و هیجاشونه😭و واقعا هم راست میگه و حق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برادرم در شرف ازدواج هست.من وقتی ازدواج کردم همسرم زیر صفر بود.پدرش تحت هیچ شرایطی بهش کمک نکرد و فوق العاده اذیت شدیم و خساست به خرج داد در دوران نامزدی مون پدر همسرمم

الان اون روزی که مامانم گفت رسیده. پدرم یک آپارتمان داره که ما توی اون۳سال از سخت ترین و بی پول ترین دوران زندگی مون و داد نشستیم و بابتش هزاربار ازش تشکر کردیم.اما مادرم هزار بار از طرف خودش و پدرم گفت کاریه که باید پدر شوهرت می‌کرده و هیچ پدری نیس بزا دخترش بکنه مردم میکن دختر دادیم رفت .برا پسراشون میکنن که دختر میارن و من هربار میشکستم و خورد میشدم و چاره نداشتم

امشب ک رفتم خونشون مادرم بحث برادرم و کشید وسط و بابام جلوی همسرم گفت  من اون آپارتمان و برای پسرام خریدم و نمیزارم بهشون سخت بگذره.نصفش مال یکی نصف دیگه مال اون یکی. و خرج عروسی شونو کامل خودم‌میدم بهترین عروسی

من برای برادرم خوشحالم خیلی هم خوشحال قرار نیس اول زندکی جوش کرایه خونه بزنه یا قرار نیس سختی بکشه ها 

من فقط دلم شکست از حرف پدرم و مادرم چون خیلی تحقیر شدم جلو همسرم. حس کردم به خاطر دختر بودنم هیچی حساب نمیشم😞