2777
2789
عنوان

کسایی که زبان آلمانی میخونن بیان

58 بازدید | 14 پست

آنلاین میخونید یا آموزشگاه میرید؟ لطفا منابعتون رو معرفی کنید من چند وقتی هست که آنلاین شروع کردم اما اصلا راضی نیستم فکر میکنم حضوری بهتر باشه، نظر شما چیه؟!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم موسسه انلاین ثبت نام کردی قصد مهاجرت داری؟

موسسه نیست شخصی هستش، یکی از تیچر هایی که میشناسم!! بله

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

از دولینگو میخوندم یه زمانی اما الان وقت ندارمراضی بودم ازش خودتم باید توی دفتر بنویسی نکته ااشو بخو ...

دولینگو رو تعریفشو خیلی شنیدم فکر کنم وقتشه باهاش کار کنم

دولینگو رو تعریفشو خیلی شنیدم فکر کنم وقتشه باهاش کار کنم

اره ولی اولش باید روی زبان انگلیسی درحد A2یا بیشتر مسلط باشی

بعد فقط آلمانی نیست که میتونید یاد بگیرید کره ای اسمانیایی فرانسوی و چندتا زبان دیگه ام هست

حتما نصب کنید

انگلیسی بلدین دیگه؟

اره ولی اولش باید روی زبان انگلیسی درحد A2یا بیشتر مسلط باشیبعد فقط آلمانی نیست که میتونید یاد بگیری ...

بله به زبان انگلیسی کاملا مسلط هستم

پس راحت تر شد براتونبرای مهاجرت میخوایین بخونید یا نه همونجوری سرگرمی و یادگیری؟

برای مهاجرت تحت عنوان زبان دوم

اگه قصد مهارجرت دارین به نظرم حضوری اموزشگاه ثبت نام کنید که یادگیری براتون سریع تر باشه اما اگه سرگرمی و دلی میخوایید بخونید اوکیه همین در کنارشو خودتم باید خیلی مشتاق باشینو پادکستا و دیکشنریشو بخونید پی گیرش باشید

خود برنامه تستم داره

اگه قصد مهارجرت دارین به نظرم حضوری اموزشگاه ثبت نام کنید که یادگیری براتون سریع تر باشه اما اگه سرگ ...

بله موافقم به محض اینکه یک آموزشگاه زبان خوب پیدا کنم دریغ نمیکنم، همین الان دولینگو رو نصب کردم