2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر برای مادرشوهر

363 بازدید | 13 پست

من چن سالی که ازدواج کردم نشد برای مادرشوهرم که کادو میدیم یه تشکر درست حسابی کنه یا میگه اینا در مقابل زحمت مادر چیزی نیست یا فوقش فقط از شوهرم تشکر میکنه امسال به شوهرم گفتم خودت ببر کادوشو بده اونم شب یلدا همونجا پول داد

بعد دیروز داشتم برای مامانم شیرینی درست میکردم باز دلم نیومد شوهرمو ناراحت کنم برای ایشونم گذاشتم تو ظرف بردم دیدم مهمون دارن مهمونا بهش گفتن خوش به حالت از عروس شانس اوردی برگشت گفت بالاخره پس اون همه زور زدم پسر به دنیا اوردم واسه چی😐😐

عزیزم کلا آدم نیست مادرشوهرت  جلو مهمون هم گفته بقیه هم فهمیدن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ظاهرا مدلشه.....ولش کن...تو که نمیتونی تغییرش بدی‌..پس همسنطوری بپذیرش

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

عزیزم کلا آدم نیست مادرشوهرت جلو مهمون هم گفته بقیه هم فهمیدن

اخه پرو پرو به شوهرم گفته بود فلانی اون همه پول میگیره ندیدم یه پولی هم به من بده انگار محتاج پول منه یا مثلا من پول مفت میگیرم زحمت نمیکشم 

حالا درامد من کاملا معمولیه ها ولی چون خانم شاغل ندارن تو فامیلشون فک میکنه از آسمون میاد برام 

ظاهرا مدلشه.....ولش کن...تو که نمیتونی تغییرش بدی‌..پس همسنطوری بپذیرش

اره فک میکنه چون بچه به دنیا اورده تا اخر عمر باید گوش به فرمانش باشن واسه دختراشم همینه انگار بچه خودش گفته منو  به دنیا بیار

اخه پرو پرو به شوهرم گفته بود فلانی اون همه پول میگیره ندیدم یه پولی هم به من بده انگار محتاج پول من ...

خیلییییی پرو هم هست خیلییی

چطور بهش رو میدی باهاش سرسنگین باش به شوهرت هم بدون دعوا اینا بگو از مادرش دلخوری به خودش هم بفهمون 

عجبببب یکم رو میدی پرو میشن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

تقصیر خودمونم هست روز مادره روز مادر شوهر نیست که 😄

مادر شوهر من واقعا نمیفهمه تولدشم همین کارو کرد آخر خودم گفتم بیار هدیتو باز کن ببین خوشت میاد کیکم پختم دریغ از یه دستت بشکنه اصلا

دیشبم باهاش بحثم شد از خونشون زدم بیرون