2777
2789
دقیقااااا برای منم میگه انقدر غم وغصه خوردی صورتت چروک شده وکدر شده وپر جوش وموهاتو چرا رنگ نمیکنی چ ...

مامانن دیگه ...منم خیلی شوهرم حرصم میده منم حرص میخورم پولم نمیده به خودم برسم اونم میبینم ناراحت میشه اینارو میگه شاید من یا تکونی به خودم بدم یا فکروخیال نکنم ولی باز نمیشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان من همش میگه چقدر صورتت خراب شده یا موهات ورنگ کن به خودت برس چرا مثل پیرزنایی

اوه اوه. خودشون زیبا هستن ؟؟؟من بینی م ظریفه و لاغره ی کم خیلی کم قوز داره 

مادر بهم میگه باید عمل کنی اینطوری قیافت خوب میشه .

مامانن دیگه ...منم خیلی شوهرم حرصم میده منم حرص میخورم پولم نمیده به خودم برسم اونم میبینم ناراحت می ...

دقیقاااا منم خیای حرص وجوش میخورم وزندگیم تو استرس شدیده یعنی از قیافه افتادم وبه خودمم نمیرسم 

چی میگه؟ناراحت میشین؟

رعایت کن نگاه شکمت ؟ لباس قشنگ گیرت نمیادا 

کم فس فود بخورین و...چرا ورزش نمیکنی ؟ چرا نمیری باشگاه ؟ فکر سلامتیت باش و از این حرفا....

حالا شکم من بخاطر دوتا سزارینه ها که مثل اولش نشده 

و چاق هم نیسم چن کیلویی اضافه وزن دارم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من فکر کردم فقط مامان من من خیلی ناراحت میشم اینجوری ازم ایراد میگیره

من پوست کلفت تر از این حرفام که ناراحت بشم 😂 به زیر چشم و چشمم گیر میده راسی 

کم سرت کن تو گوشی زیر چشمت گود افتاده سیاه شده!!! کم تا صبح بیدار باش! پوستت سیاه و کدر شده 

صاف بشین قوز نکن! کفش پاشنه دار نپوش کمرت فلان میشه چنان میشه 

هی داره گیرایی که میده یادم میاد😂😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من پوست کلفت تر از این حرفام که ناراحت بشم 😂 به زیر چشم و چشمم گیر میده راسی کم سرت کن تو گوشی زیر ...

مال منم همش میگه خیلی پوستت داغون شده خیلی شکسته شدی خیلی داعون شده قیافت

مال منم همش میگه خیلی پوستت داغون شده خیلی شکسته شدی خیلی داعون شده قیافت

همه ی مامان ها همین هسن 

اخه اعتماد به نفسم میاد پاین همینجوریش اعتماد بنفسم پاینه

من خدای اعتماد به نفسم😂😂😂 توهم مث من باش 

یه گوشت در باشه یکیش دروازه 

۳۰سال شما چندسالتونه؟

۳۳ و ننه ی دوتا بچه! فک کن هنوزم دست از سرم برنداشته با گیراش😂