2777
2789
عنوان

چقدر بی رحمن بعضی مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه همه طلاق بگیرن سنگ رو سنگ بند نمیشه البته که منظورم هر مشکلی نیست بعضیاشون اره ولی اینکه شوهر پ ...

همیشه دست بزن اینا نیس گاهی ازلحاظ اخلاقی شبیه هم نیستین دوتاتون اسیب میبینین

امیدوارم سرت نیاد خیلیا بودن مجرد ک این حرفو میزدن من بعضیاشونو دیدم چ بلاهایی سرشون اومد و نتونستن ...

انگار اون بنده خداها عقل ندارن جدا بشن

شرایطش ندارن

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مگه همه خانمامثل همن که آقایون مثل هم باشت .ازطرفی ما اززندگیه کسی خبرنداریم پس نمیتونیم بگیم چرا مو ...

وقتی خیانت میبیینن کتک میخوردن بی محبتی میکنن هیچ دلیلی برای موندن نیس

نمیدونم همه بهم میگن دیدی پشتت در نیومد اگه عاشقت بود درمیومد

گلم نه ببین شما به نظر بقیه اهمیت میدی به نطر خانواده شوهرت اهمیت میدی به نظر همه اهمیت میدی جز واقعیت و نطر خودت 

اینجوری اجازه میدی همه برات تصمیم بگیرن و در آخر به حرف مردم زندگی میکنی و میشی عروسک خیمه شب بازی 

نکن این کارو 

باور کن من میدونم هستن پسرایی دور ورم که انقدر آب از سرشون گذشته که به خاطر دوست دخترشون و زنشون به مادرشون بدترین فوشارو میدادن الان تبدیل شدن به یک پسر بیشخصیت لات همه جایی و تو پارتیا باید جمشون کرد با اینکه زن دارن

هزار جور رفتار وحشیانه با زنشون دارن 

فکر میکنی چرا؟ چون پسر واقعا خانوادشو دوست داره و وقتی اون حرمت شکسته بشه یه حس عذاب وجدانی میگیره و برای خالی شدن و فراموش کردن خودشو به آب آتیش میزنه و همینه که روانی میشن 

پس شوهر شما یه آدم کاملا سالم و باشعور و فهمیدست و لطفا شما کاری نکن تو رو خانوادش وایسته چون اونا عزیز ترین کساشن و وقتی وایستاد مطمعن باش خیلی راحت میتونه تو رو شماهم وایسته 

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم(: