2777
2789

بچه ها لطفا جواب بدین برای کنکور فرهنگیان چندتا سریال باید بخریم من هدفم فقط فرهنگیانه یکی میگه دوتا یکی میگه یدونه کسی نمیدونه دقیقشو

یکی فکر کنم. تو انتخاب گزینه ها بزن فقط داوطلب شرکت در کنکور فرهنگیان هستم. 

اون آخریه رو نزن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

یکی فکر کنم. تو انتخاب گزینه ها بزن فقط داوطلب شرکت در کنکور فرهنگیان هستم. اون آخریه رو نزن

چرا از یه نفر پرسیدم گفت برای قبولی فرهنگیان باید دوتاشم ثبت نام کنی🙁گیج شدم اصلا😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ فقط فرهنگیان یکی ولی سر جلسه کنکور دفترچه سراسری هم باید حل کنی اما من میگم سراسری رو هم بنویس اومدی و خدایی نکرده فرهنگیان با این بی عدالتی بازیشون نشد ک بشه برات حداقل یه رتبه میاد بعدش شاید دیگ نخوای پشت بمونی میتونی اونوقت انتخاب رشته کنی ولی اگ سراسری ننوشته باشی رتبه برات نمیاد تراز و اینا هیچی و فقط فک کنم بتونی رشته های با سوابق برداری

اگ فقط فرهنگیان یکی ولی سر جلسه کنکور دفترچه سراسری هم باید حل کنی اما من میگم سراسری رو هم بنویس او ...

آخه مشکلم اینه رفتم ثبت نام کنم سراسری هم (فرهنگیان ۲۹ام ثبت نام کردم) دیدم نوشته مهلتش تموم شده درحالیکه تا ۴ دی تمدید کردن🙁

آخه مشکلم اینه رفتم ثبت نام کنم سراسری هم (فرهنگیان ۲۹ام ثبت نام کردم) دیدم نوشته مهلتش تموم شده درح ...

نمیدونم فک کنم اگ با گوشی میری نیاره یا باگ داشته باشه برو کافی نت 

چرا از یه نفر پرسیدم گفت برای قبولی فرهنگیان باید دوتاشم ثبت نام کنی🙁گیج شدم اصلا😑

ببین الان که دارم فکر میکنم سال قبل من فرهنگیان دادم. بعد ملاکشون نمرات آزمون فرهنگیان بود همراه با آزمون سراسری

حالا دقیق اطلاع ندارم از یه مشاور بپرس

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."