سلام دوستان، دوست داشتین چه کاره باشید و الان شغلتون چیه؟
اول خودم، از یک سال قبل از کنکور به رشته ی حقوق علاقه داشتم و دلم میخواست وکیل بشم 5 تا وکیل هم تو خانواده داریم که موفقن و دیدن اونا بی تاثیر نبود کلا فکر میکنم به درد این شغل میخوردم، سر و زبون خوبی دارم و میتونم از حق دیگران خوب دفاع کنم، قوانین هم تو ذهنم میمونه، برای مشاوره ی پیش از ازدواج یک سری شروط ضمن عقد رو مطالعه میکردم دیدم چقدر برام جذابه
اما الان مشاور خانواده هستم و زوج درمانی و پیش از ازدواج کار میکنم، شغلم رو خیلی دوست دارم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر نسبت به همکارام خیلی زودم پیشرفت کردم اما هنوزم گاهی یاد علاقم می افتم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیدگاه خاصی نداشتم چیزی که خانواده بهم گفته بودن که یه جایی استخدام شو که محتاج نشی تو ذهنم بود که الان بیکارم و ترجیحم شغل آزاده که کاش دیدگاه الآنم رو از اول داشتم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من دوس داشتم خلبان بشم فک میکردم خانوما هم اجازه ندارن ولی الان آشپز سفارشی کارم خداروشکر
موفق باشید عزیزن، من تو یه سنی دوست داشتم تهیه ی غذا داشته باشم عاشق اشپزیم
الان خونه دار ولی دوست دارم یه کاری که که اسون باشه خسته نشم و با علاقه انجامش بدم بعدا داشته باشم چون زود خسته میشم فک کردم مغازه داشته باشم تا هر وقت خواستم تعطیلش کنم
منم حقوق رو دوست داشتم اگه واردش میشدم احتمالا موفق بودم ولی الان خدا رو شکر میکنم واردش نشدم واقعا ...
اخه برای من فرقی نمیکرد، زوج دمانی که ما کار میکنیم هم فضای منفی زیادی داره و فرسودگی روانیش زیاده