2777
2789
عنوان

چه شغلی براتون جذابه و الان چه کاره اید 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 25 پست
الان خونه دار ولی دوست دارم یه کاری که که اسون باشه خسته نشم و با علاقه انجامش بدم بعدا داشته باشم چ ...

کارای هنری برای خانم های خانه دار خیلی مناسبه و بعضا درامد بالایی هم دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

از ۱۸ سالگی کار کردم و درس خوندم

تدریس زبان میکردم یه مدت طولانی (دانشگاهم مترجمی زبان انگلیسی خوندم)

یه مدتی توی چیلیوری مشغول به کار بودم کال سنتر چیلیوری کار میکردم

یه مدتی شرکت کروز بودم

یه مدتی ویزیتور یه شرکت تبلیغاتی بودم

بعد مهاجرت کردیم

دیگه نمیشد تدریس زبان کنم،کشوری که اومدیم همه در حد خوبی انگلیسی بلد بودن و خیلی کار مرتبطی نمیتونستم پیدا کنم 

حدود دوسال توی یه رستوران کار میکردم

بعدش دیدم دلم میخواد یه کاری داشته باشم که با آدما در ارتباط باشم

این شد که رفتم آیلتس گرفتم و دوباره دانشگاه رو توی رشته مدیریت منابع انسانی شروع کردم

الان همچنان دانشجوام و مدیر منابع انسانی یه شرکت خیلی بزرگ هم هستم (یه بخش منابع انسانی داریم و من مسئول استخدام نیروهای جدیدم) 

هنوز درسم تموم نشده و دارم کار مرتبط با رشته تحصیلیم رو انجام میدم که عاشقشممممم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه برای من فرقی نمیکرد، زوج دمانی که ما کار میکنیم هم فضای منفی زیادی داره و فرسودگی روانیش زیاده

اتفاقا امشب داشتم به همین فکر می کردم😂 

فکر می کردم چجور روانشناس ها مشاور ها میتونن هرروز مشکلات ادما رو بشنون ولی افسرده نشن 

من اینطورم که حتی اگه یه درددل ساده هم بشنوم تا چندساعت بعدش اضطراب میگیرم 

شغل هایی که با مشکلات مردم سر و کار داره برای من خیلی عذاب دهنده هستن،مثل کادر درمان،دادگاه یا همین مشاوره 

یهو میبینی کنار ارباب رجوع نشستم داریم باهم گریه می کنیم😂😂

از ۱۸ سالگی کار کردم و درس خوندمتدریس زبان میکردم یه مدت طولانی (دانشگاهم مترجمی زبان انگلیسی خوندم) ...

خیلی عالی، موفق باشی عزیزم، الهی مه همیشه بدرخشی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اتفاقا امشب داشتم به همین فکر می کردم😂 فکر می کردم چجور روانشناس ها مشاور ها میتونن هرروز مشکلات اد ...

منم احساساتیم، اوایل کارم اذیت میشدم الان برام عادی شده، همدلی میکنم اما همدرد کسی نمیشم و سعی میکنم از اتاق مشاوره که رفتم بیرون تمام صحبت ها رو فراموش کنم ولی خب اسیب های خودش هم داره برای همینم جدیدا بیشتر حیطه ی پیش از ازدواج کار میکنم چون فشار کاریش خیبی کمتره 

دوست داشتم هنر بخونمالان مشاوره میخونم راضیم.الان دلم میخواد درمانگر خفنی بشم ولی یه ذره خودمو پیدا ...

به به پس قرار همکار اینده ی ما بشید 

موفق باشی عزیزم