2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر کردم🥲

87 بازدید | 11 پست

بچها میخوام جدابشم‌‌ولی... چن ساله مشکل داریم با کاراش و سرد بودنش و دخالت خوانوادش  ازش متنفر شدم در حدیکی اسمش میاد تنم میلرزه معذرت میخوام اما برا رابطه بهم نزدیک میشد گریه مبکردم از بس دلم سیاه شده..  از طرفیم دخترم ۹ سالشه گنا داره نمیتونمم برم بخاطر دخترم اونو تحمل کنم حالم ب شدت بده اخه من چ گناهی کردم همش ۲۵ سالمه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله.۱۲ شوهرم دادن

چه ظلم بزرگی درحقت کردن‌. پدر و مادری که بچه ی ۱۲ ساله رو شوهر میدن و از سرشون باز میکنن، آیا با یه بچه طلاق بگیری، قبولت میکنن؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چه ظلم بزرگی درحقت کردن‌. پدر و مادری که بچه ی ۱۲ ساله رو شوهر میدن و از سرشون باز میکنن، آیا با یه ...

مشکل اینه بچه رو ب من نمیده🥲💔

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

مشکل اینه بچه رو ب من نمیده🥲💔

دخترت بزرگ شده، میتونه شرایط و درک کنه. اگه پدرخوبیه برای بچش، میتونی جدا بشی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چرا این حرفارو توی نینیسایت میزنین

ایا کاربران اینجا مشاورن؟

اگه مشاوره نادرست دادن چی؟

من همسرم واقعا پاک و بعش واقعا اعتماد دارم

ولی یه چند مدت اینجا به قدری ذهن منو خراب کردن که به اون بنده خدا همش شک داشتم

الانم ماهی یک یا دوبار فقط برای یکی از دوستام میام

لطفا از اینجا مشاوره نگیر خواهرانه بهت میگم

شاید زندگیت یه درصد بشه درست شه ولی اینجا همه میگن طلاق

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

عزیزم راستش رو بگم من قبلا تو چنین شرایطی فوری می‌گفتم طلاق

ولی بعد یه مشکلی پیش اومد و کم مونده بود مامان بابام جدا بشن و قشنگ لمس کردم چقدر شرایط وحشتناکیه

برای همین ازت خواهش می‌کنم فقط برو پیش روانشناس و مشاور " کار بلد " نه هر کسی

امیدوارم حل شه مشکلت

فقط میتونم بهتون بگم که اگه امروز برین بهتر از فرداس

این افکار رو هم بریزید دور که اگه جدابشم بچم چی میشه؟

شما مطمئن باشید یه بچه طلاق خیلی بهتر از یه بچه افسرده و عصبی و پرخاشگر و ..... هست

خواهر من به نظر من اصلا به خاطر بچت جدا شو

نزار چند سال دیگه بچت این حرف منو بهت بزنه

یا علی خدا برات بسازه

عزیزم متاسفم بخاطر شرایطی که توش گیر کردین💔

آخه ما چی بگیم باید از یه مشاور کاربلد کمک بگیری.

امیدوارم همه چی به بهترین شکل برات پیش بره♥🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱