2777
2789
عنوان

یه راهی بدین برای چاقی سیب زمینی بخورم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 113 پست
خیلی کمی که راحت ۱۰کیلوفقط میخوای تابه وزن ایده ال برسی

نرمالش نسبت ب قدش باید ۵۵ کیلو باشه

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه قرصی ؟اخه میگن عوارض های وحشتناکی داره و وقتی دیگه نخوری بدتر از قبل لاغر میشی

عزیزم. اصلا نه قرص بخور نه پودرهای عطاری و فلان

من خودم هرچی بگم امتحان کردما. نمیشد

56 کیلو بودم میخواستم 70 بشم

الان 65 بشم و بازم ادامه میدم 

بدون بازگشت

چون خواستم امتحان کنم یمدت قطع کردم و نخوردم. اما هی خودمو وزن کردم دیدم ثابته. 

قرص فیفول بخور هر شب 

صبح ها قرص ب ۶ بخور 

زینک پلاس بخور 

بعد از ناهار یه چرت بزن 

چایی نخور اگرم میخوری با نبات بخور 

چیپس و ماست موسیر بخور شب موقع خواب 

بستنی وانیلی کیلویی بخر بزار یخچال هر شب یه پیاله بخور 

بعد از غذا اگر چیزهای گالری دار بخوری وزن میگیری 

شیر خشک نان بخر که خیلییییی تاثیر داره 

مولتی ویتامین مینرال بخور 

قرص مکمل اب جو 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

عزیزم. اصلا نه قرص بخور نه پودرهای عطاری و فلانمن خودم هرچی بگم امتحان کردما. نمیشد56 کیلو بودم میخو ...

یه کانال آشنا شدم توی ایتا. تنهامسیر آرامش. اونجا سویق چاقی بزرگسال خریدم. سویق سرچکنید اصلا ضرر نداره. روایت هم داریم کسی که چهل روز مصرف کنه گوشت میاره برای بدن. و برای من همینطور شد. اونقدر هم خوشمزه هست. امروز دوباره سفارش دادم دو بسته

بعدم ورزش چون حالا میتونه پیاده روی یا نرم افزار گوشی یا باشگاه باشه ۱ساعت ورزش کن و حداکثر تا نیم ساعت بعد ورزش ترجیحا ورزش که تموم شد یه وعده غذایی بخور حالا یا سیب زمینی سرخ کرده یا یک غذای نونی و برنجی .

میشه بگین چجوری خوردین و چه مدت روزی چندتا سیب زمینی و شیرخشک چجوری

سیب زمینی رو شب ب شب

ی شب سرخ کن بخور با سس سفید   یه شب آب‌پز

چون اگه بخای هرشب آب‌پز بخوری خیلی زود تهوع میگیری حالت از مزش بهم میخوره نمیتونی ادامه بدی 

شیرخشک آبتامیل میخوردم  صب و شب ۲ قاشق

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.