2777
2789
عنوان

مذهبیا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 39 پست
میدونی میخونم همین دیروز خوندم ولی اون تاثیر رو نداره انگار ایمانمو از دست دادم نمیدونم متوجه میشید ...

اینها حرفهای شیطان ب اینها گوش نکن

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی میخونم همین دیروز خوندم ولی اون تاثیر رو نداره انگار ایمانمو از دست دادم نمیدونم متوجه میشید ...

استوار باش و امیدوار به لطف و کمک خدا

زندگی بالا و پایین داره

گاهی انسان های معمولی بیشتر به یاد خدا هستن گاهی کمتر

حساس نشو

نا امید نشو و سعی کن با نماز اول وقت و تفکر روزانه در معنی آیات قرآن خودت رو به خدا هر روز نزدیک تر کنی

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

تقریبا میتونم بگم نزدیک تریناممگ میشه ادم خواهر برادرشو حذف کنه اره میدونم خدا توبه پذیر ولی من انگا ...

خواهر منم چندان معتقد نیست اطراف منم همه مذهبی نیستن ولی خب سعی میکنم نزارم روم اثر بزارن خودم ینی همیشه هر شب با حدا حرف میزنم  حضور خدارو تو زندگیم پررنگ میکنم.

این ک ایمانت رو از دست دادی باید ریشه شو پیدا کنی ببینی از کجا چطور و چی شد دلیلش چی بود ببین مشکل کجاست برو دنبالش. 

منم ایمانم خیلیی کمرنگ شده بود ولی خدا دوباره ب مسیرش برگردوندم🥲🥲🥲 البته خودمم رفتم دنبالش دنبال منشا این ک چیشد اعتقادم از بین رفت بعد درباره خدا تحقیق کردم و قرآن و معجزات و ... ک منو ب ایمان ب وجود خدا رسوندن

استوار باش و امیدوار به لطف و کمک خدازندگی بالا و پایین دارهگاهی انسان های معمولی بیشتر به یاد خدا ه ...

مرسی از راهنماییت

بدبختیم اینه قرآن میخونم نماز نمیخونم 

خداروقبول دارم ولی هر روز داره گناهام بیشتر میشه 

برام دعا کنید 

🌃#شب_بخیر | شبت بخیر درمان همۀ دردهای بشر!

🌱همسایۀ خانۀ خیالی‌ام،‌ از دنیا خسته و دلش افسرده شده بود. دیشب آمده بود پیشم برای درد دل. با لبخندی که نشان از شادی عمیقی داشت از خستگی و افسردگی‌اش می‌گفت. 

🌱حرفش که تمام شد گفتم: نه از لحنت و نه از رخسارت نشانه‌ای از خستگی و افسردگی پیدا نیست. پس چطور می‌گویی که به آخر خط رسیده‌ای؟

🌱لبخندش عمیق‌تر شد و تعجب من بیشتر. او گفت: لبخندی که روی لبم می‌بینی، حاصل نفس کشیدن در خانۀ‌ توست. از این جا که بیرون می‌روم، نفسم می‌گیرد و لحنم پر از غم می‌شود و دلم لبریز از غصه. کاش خانۀ‌ من هم حال و هوای خانۀ‌ تو را داشت! 

🌱می‌گفت گاهی که خیلی دلم می‌گیرد و احساس پوچی می‌کنم، می‌آیم در حیاط خانه‌ام رو به خانۀ تو می‌نشینم و بو می‌کشم، امید در رگ‌هایم جریان می‌یابد و باز هم باز می‌گردم به زندگی.

🌱آقا! کاش در واقعیت زندگی این قدر عاشقت بودم که می‌توانستم افسرده‌ها و به آخر خط رسیده‌ها را به زندگی برگردانم. مرا ببخش به خاطر این همه عاشق نبودنم.

🌱شبت بخیر درمان همۀ دردهای بشر!

#بهانه_بودن

#محسن_عباسی_ولدی

@abbasivaladi

مرسی از راهنماییتبدبختیم اینه قرآن میخونم نماز نمیخونم خداروقبول دارم ولی هر روز داره گناهام بیشتر م ...

قرآن مستحبه ولی نماز واجبه 

شیطان گاهی فلش های جاده درست رو برعکس میکنه کدور خودمون بچرخیم 

خواهر منم چندان معتقد نیست اطراف منم همه مذهبی نیستن ولی خب سعی میکنم نزارم روم اثر بزارن خودم ینی ه ...

برای شما منشأ چی بود 

من فکر میکنم تاثیر خانوادس

برادرم خیانتکار 

خواهرم الکی با مرداس

فامیلامون هم حجاب درست حسابی ندارن و منم مثل اونا شدم و این خیلی خیلی اذیتم میکنه