2777
2789
عنوان

مذهبیا میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 38 پست

🔹سریال آموزشی {من بینهایت}

🔸از خودشناسی تا آرامش 

📍شما قسمت هفتم را می‌شنوید 

⏰ قسمت بعدی فردا شب 

🔻پیشنهاد ویژه میکنم گوش کنید

#سریال_آموزشی_من‌_بینهایت

#نذری_آموزش

امیرحسین‌دریایی|سبک‌زندگی‌مومنانه 

@daryaee_ir

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما منشأ چی بود من فکر میکنم تاثیر خانوادسبرادرم خیانتکار خواهرم الکی با مرداسفامیلامون هم حجاب ...

عزیزدلم...😔😔همینکه هنوز به فکر خودتی یعنی خداخیلی دوستت داره ،از هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته.

هیچ کس جز خودت تهش برات نمیمونه تمام تلاشت رو بکن همین حالا که به دلت افتاده ،همه چی رو درست کنی 

برای شما منشأ چی بود من فکر میکنم تاثیر خانوادسبرادرم خیانتکار خواهرم الکی با مرداسفامیلامون هم حجاب ...

من افسردگیی مشکلات مالی و این ک پشت کنکور موندم و کلا دورم کردن .

عزیزم واقعا حق داری خیلی  سخته که از عزیزای آدم اینطور باشن درکت میکنم منم تاحال پیش اومده خاهرم کار غلطی بکنه و رو منم اثر بزاره ولی بعدش پشیمون شدم .

تنها کاری ک لازمه بکنی اینه ک اراده کنی و راهی که عقل و دلت میگه بری جلو .

مطمئنم خدا خیلی دوستت داره این که خودت متوجه اشتباهاتت شدی اینا همش بی دلیل نیست هدایت شدن و برگشتن ب مسیر از ی جایی شروع میشه فقط باید ارادت و نفست آنقدر قوی بشه ک نزاری تورو برگردونن . یادت باشه شیطان یکی از راهاش واسه دور کردن از خدا این ک ادمو ناامید میکنه این ک فک میکنی خدا دیگ نمیبخشت یا دوست نداره . درحالی ک اینطور نیست همین الانم بخوای درست میشه.

🔹 من می‌خوام شاد و رها باشم و از زندگی لذّت ببرم،

با رشد معنوی و زندگیِ ایمانی که پُر از باید و نبایده کنار نمیام.

#پادکست_روز

#استاد_شجاعی | #استاد_میرباقری

منبع : جلسه ۹ از مبحث نسیم حیات ۱

@ostad_shojae | montazer.ir