2777
2789

منم مثل بقیه ، اصولا رو آدمای جذاب کراش میزنم 

و آدمایی که واقعا چهره ی یونیک و خوبی دارن رو میپسندم ‌...

ضمن اینکه داشتم فکر میکردم اگه یه روز با یکی ازدواج کردم که خیلی حق بود و بچه خشگل به نظر میرسید ، چطور این جمله رو تحمل کنم :

(پسره سر تر از دخترست ...)

اصلا انگار مرگمه ...

خودم بد نیستما 

ولی نمیخوام اون بهتر باشه 

در صورتی که ظاهر خیلی واسم مهمه ...😬😂

الان یه بنده خداییه خیلی اوکیه 

هم از نظر ظاهری (قد ۱۹۰ و چش ابرو مشکی و هیکل صاف و ورزشکاری  و ...)

از شخصیتی اوکیه به نظرم .

ولی باگ قضیه اینجاس که یه جماعتی رو جذابیتش قسم میخورن ...

مثلا میخوان یه چیزیو توضیح بدن برا هم میگن : کنار میزِ اون آقا خشگلست ...😂🧚🏼‍♀️

خلاصه کل محل کارمون تو کف ایشون موندن 

و خب الان یکم اوکی هستیم باهم 

ولی در نهایت از این موضوع واهمه دارم که بگن وای مثلا پارتنرت خیلی خوبه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من پیش اومد ولی من حساسیت نشون ندادم

اومده بود خواستگاری بهم گفتن میدونی توی مراسم عروسیتون همه به داماد نگاه می‌کنن نه عروس🤦🏻‍♀️😂

من چهرم خوبه ولی اون واقعا خاص بود جز انگشت شمار پسرای خوشگلی بود که تو زندگیم دیدم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
وای نگووووومن اصلا طاقت این حرفو ندارم :)))

منم نداشتم قبلش ولی خب واقعیت رو باید پذیرفت

جوری بود هرکی توی جمع بود موقع خواستگاری می‌گفت اولین باره پسری رو میبینیم که اینقدر خوشگل باشه

چیز عجیبی بود کلا خدا حفظش کنه 😂😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
منم نداشتم قبلش ولی خب واقعیت رو باید پذیرفتجوری بود هرکی توی جمع بود موقع خواستگاری می‌گفت اولین با ...

آخهیییی🥺💚

خدانگهتون داره برا هم 

ولی حالا منم اونقدرا بد نیستم حاجی 

الان که فکرشو میکنم منم خاطرخواه زیاد دارم روزانه تو محل کارم 

اونقدارا هم شخمی نیستم دیگه

مطمئنم کاپل خوبی میشیم 

مثلا از اونا که بگن به هم میان ...

چون از نظر رفتاری ، اخلاقی ، حتی ظاهری ، و حتی مدل نشستنمون ، راه رفتنمون و حرف زدنمون عیییین همه 

و همه قبل اینکه با هم استارت بزنیم یه رابطه رو ، بهمون میگفتن که شماها بین این همه پرسنل اینجا ،شبیه به همید ...

فقط امیدوارم اینو بشنوم که به هم میاید =)))

نه کمتر و نه حتی بیشتر 😂👌🧚🏼‍♀️

آخهیییی🥺💚خدانگهتون داره برا هم ولی حالا منم اونقدرا بد نیستم حاجی الان که فکرشو میکنم منم خاطرخواه ...

ممنون عزیزم متاسفانه پدرم قبول نکرد و نشد به هم برسیم

منم اون قدرا بد نیستم و خواستگار و پیشنهاد خیلی زیاد داشتم ولی این واقعا از نظر ظاهری جز موارد استثنایی بود😂

نگران نباش عزیزم مطمئنم به هم میاین شما دوتا 

به حرف مردم اهمیت نده اصلا 

برای آرامش و دل خودت زندگی کن