2777
2789
عنوان

بنظرتون حسابداری رشته سختیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 28 پست
من الان هنرستان تدریس میکنم .همچنان درس چالش دارشون همین بهای تمام شده س .

در حد هنرستان خدایی دیگه چالش نداره اونایی که تو این دوران چالش دارن بیشتر شیطنت و کم کاری نوجوانی دارن تا چالش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگ این داد زدن چ صیغه اییه .بچه هاتون گوش نمیدن لابد

داد میزنه یعنی بلند صحبت میکنه همه گوششونو بدن به درس😐

اره ولی خب سر درس میانه کلا هیچکس نفهمیده همه همینطورن حتی اونایی که درسشون خوبه

داد میزنه یعنی بلند صحبت میکنه همه گوششونو بدن به درس😐اره ولی خب سر درس میانه کلا هیچکس نفهمیده همه ...

ببین نگاه الان تاپیک زدن ک دردی ازت دوا نمیکنه.برو بشین برنامه بریز بخون پاس شی .الان اینجا دنبال دردو دلی داری زمان ازدست میدی 

لطفا لایک نکنید .سپاس
ببین نگاه الان تاپیک زدن ک دردی ازت دوا نمیکنه.برو بشین برنامه بریز بخون پاس شی .الان اینجا دنبال در ...

واا زحمت کشیدی خودم میدونم میخواستم بدونم برا من سخته یا برا همه کی نصف شب میشینه بخونه من خودم برنامه ریزیامو کردم از صبح تا شب خوندم چون برا نمره پاسی فقط نمیگم من 

تدریس کردم البته نه به دانش اموز

عزیزم شما دکترای حسابداری دارید؟

میتونم بپرسم الان دکترا بدردتون میخوره یا نه؟؟ بنظرتون ارزششو داشت تا این مقطع بخونید؟ و اینکه برای مهاجرت بدرد میخوره؟سخت بود خوندنش؟

همینطور اینکه اگه ازدواج کرده باشیم پروسه گرفتن مدرکش اختلال ایجاد نمیکنه تو مسائل زندگی؟

عزیزم شما دکترای حسابداری دارید؟میتونم بپرسم الان دکترا بدردتون میخوره یا نه؟؟ بنظرتون ارزششو داشت ت ...

دکترام مدیریت مالی هست 

از چه نظر به دردم بخوره ؟ من علاقه داشتم به دلیل علاقه ادامه دادم قطعا توی سواد و آگاهیم تاثیر داشته و ارزش داشته 

سخت بود ولی محال نبود 

من با همسر و بچه و دکترا گرفتم کاملا بستگی به شرایط زندگی تون و همکاری همسرتون داره 

دکترام مدیریت مالی هست از چه نظر به دردم بخوره ؟ من علاقه داشتم به دلیل علاقه ادامه دادم قطعا توی سو ...

منم به همین فکر میکنم که اگه یروز نخواستم شاغل باشم آیا مدرکش بدردم میخوره یا نه

بخاطر پرستیژش یا سطح سواد یا شغل بنظرم ارزش داره همینطور برا مهاجرت

من هنوز ازدواج نکردم فقط برا اطلاع خودم میخواستم بدونم چون تا اونموقع بالای ۳۰ سالم میشه میخواستم بدون ارزش وقت گذاشتن داره یا نه

خب شما بنظرتون دکترای حسابداری بهتره یا مدیریت مالی؟

منم به همین فکر میکنم که اگه یروز نخواستم شاغل باشم آیا مدرکش بدردم میخوره یا نهبخاطر پرستیژش یا سطح ...

من مدیریت و تحلیل هاش بیشتر دوست داشتم ‌و به نظرم با توجه به کارم حسابداری چیزی برای عرضه به من نداشت