2777
2789
عنوان

چرا این قدر مردا خاله زنک شدن

202 بازدید | 13 پست

؟

دوست شو.هرم می شینه پیش شوهرم، می گه آره برادرزنم فلانه، شوهرخواهرم چی، با داداشم چه مشکلی دارم.. بعد این حرفا شاید پای تلفن به یک ساعت برسه، حضوری هم که هم رو می بینن من خبر ندارم چقدر می شه.. 

بعد من مثلا از یک فیلم یا یه کتاب که خوندم برای شوهرم حرف بزنم، می زنه به مسخره کردن، که اره باشه تو خیلی فیلم می بینی و تو خیلی می فهمی و ..

به خدا منم بلدم حرف خاله زنک بزنم، پریشب خونه مادرشوهرم بودم ، جاریم عجیب غریب ترین رفتار ممکن را داشت، ولی نه که متوجه رفتار خودش و شوهرش نشم، ولی حوصله ندارم که بیام راجع بهش حرف بزنم، یا بقیه افراد.. 

ولی دو کلمه حرف بخوام باهاش بزنم، می گه بس کن، ولی دوستش از این چرت و پرتا و از عمه قزی وخاله قزی تعریف کنه، با جون و دل گوش می ده. 

منم مدت هاست دیگه خیلی کم و در حد ضرورت باهاش حرف می زنم. یا اگه چیزی بگه گوش می کنم.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نقش تربیتی پدر کم شده تو تربیت بچه مخصوصا پسر ..پسر از یه سنی به بعد باید تحت تعلیم یه پدر مقتدر باشه ، پسرایی که تحت تربیت همه جانبه ی مادرن ، طرف صحبت و درددل مادرن ، مردونه بار نمیان

ادمیزاد تحت کنترل هورمونه ، این هورمون ها باید نرمال باشن هر رفتاری که هورمون مردونه رو در مردان کم کنه و در زنان بالا ببره تعادل جامعه به هم میخوره

حتی اون رقص های داخل باشگاه ها که تو اینستا زیاد میبینم که مردا میرقصن هورمون تستوسترون رو پایین میاره و رفتارها و اداها زنونه ست رقص زنونه ست

باید از موضوعات مورد علاقه اش وارد شی نمیگم خاله زنک بازی ولی انگار به فیلم وکتاب علاقه ای نداره

همین فیلم و کتاب رو اگه دوستش بگه ، با علاقه گوش می کنه. 

یه سریال را اگه دوستاش بگن ببین خوبه، می بینه، ولی اگه همون سریال رو من بگم، نمی بینه.

شوهرمنم همینه با دوستاش تا سه شب میشینه چرت و پرت میگه فیلم نگاه میکنه....میادخونه نیم ساعت به افق خیره میشه بعدش خوابش میبره...من خیلی تلاش کردم خیلی حرف زدم که چرا تو خونه اینجوری ولی خب دیگه ول کردم منم نیرم توگوشی

شوهرمنم همینه با دوستاش تا سه شب میشینه چرت و پرت میگه فیلم نگاه میکنه....میادخونه نیم ساعت به افق خ ...

اره منم مشغولیت های خودم رو دارم.

من کارم دورکاریه، کلی کار دارم، اگه براش وقت بگذارم و کنارش بشینم، در اصل من منت سرش گذاشتم، بعد که می بینم توی گوشیه و با دوستاش تلفنی حرف می زنه یا چت می کنه، منم بی خیال می شم، کارهام رو انجام می دم کلی هم جلو می افتم یا با بچم بازی می کنم و درس کار می کنم.

هیچ کاری هم نداشته باشم، کتاب می خونم و بافتنی می بافم. خلاصه بیکار نیستم. اگه کنارش می شینم این منم که براش وقت می گذارم ولی نمی فهمه.. بهانه الکی می گیره.

خوب چرا اینجوری میکنه

نمی دونم والا. الکی بهونه می گیره. دیشب کلی وقت نق زد به من چرا قهوه می خوری، بهم می گفت بگو به امام حسین دیگه قهوه نمی خورم تا باهات حرف بزنم. 

منم از کنارش پاشدم رفتم. گفتم نمی خوای حرف بزنی چرا الکی بهونه می گیری.

اره منم مشغولیت های خودم رو دارم.من کارم دورکاریه، کلی کار دارم، اگه براش وقت بگذارم و کنارش بشینم، ...

حیف که شوهرامون قدر زندگیشونو نمیدونن بخدا....بعدا میگن زن سرد شده فلان کارو کرد خب همین مردا حس ناکافی بودن بهمون میدن بشین دودقیقه چای بخوربگو بخند

مردها از هم صحبتی با هم جنس خودشون بیشتر لذت می برن

شما هم تمرین کن برای خودت دوستی چیزی پیدا کنی حرفاتو به اون بگی که شوهرت برات کلاس نذاره

شوهر منم همینه تلفنی با دوستاش تا دوساعت هم حرف میزنه اونم با موبایل 

اما وقتی میخوام روزمو براش تعریف کنم یه خط درمیون حرف میزنه کوتاه جواب میده منم دیگه براش دردودل نمیکنم فقط مسائل ضروری

اعصاب خودمو هم خورد نمیکنم و خلاص

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!