2777
2789

سلام دخترم کلاس دومه فردا امتحان روخوانی داره امروز نشد تمرین کنیم 

میتونه بخونه اما یکی از حکایت هارو روان نمیتونه بخونه به نظرم فردا همون میوفته به دختر من😂چون ردیف آخر هستش اون حکایت هم درس آخره

خلاصه دوتا هم تحقیق داره اونارم نتونست کامل و روان بخونه چون امشب نوشت 

به نظرتون فردا یکساعت دیر ببرمش مدرسه اون یک ساعت رو باهم تمرین کنیم یا بفرستمش همینجور بره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیرتر ببرش ،با خود مدیر و معلم هم صحبت کن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

نبابا بزار بره روخوانی چیزی نداره که 

دخترمنم دومه روخوانی و املاهاش همه رو خیلی خوب گرفته 

اما امان از ریاضی  فردا امتحان ریاضی داره 

انقد ساعت تمرین کردم حالم از ساعت بهم میخوره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
نبابا بزار بره روخوانی چیزی نداره که دخترمنم دومه روخوانی و املاهاش همه رو خیلی خوب گرفته اما امان ا ...

سر امتحان ریاضی بخدا دو شب فقط کابوس دیدم تو خواب هم داشتم ساعت تمرین میکردم فقط تو این گذشته و مانده مشکل داره اوف

سر امتحان ریاضی بخدا دو شب فقط کابوس دیدم تو خواب هم داشتم ساعت تمرین میکردم فقط تو این گذشته و ماند ...

دختر منم همش قاطی میکنه معلمش گفت بیشتر رو ربع و نیم و یه ربع مانده تمرین کنید بیشتر ازاین نمیتونن پیش برن 

مثلا دانش آموزی فلان ساعت اومد خونه 2 ساعت و ربع بعد رفت بيرون حالا کی میاد خون اینطور مساله هارو کلا قاطی میکنه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دختر منم همش قاطی میکنه معلمش گفت بیشتر رو ربع و نیم و یه ربع مانده تمرین کنید بیشتر ازاین نمیتونن پ ...

دختر منم ،من خیلی اذییت شدم سر کلاس دوم 

واقعا پیش دبستانی و اول رو نفهمیدیم اما امان از کلاس دوم کلی لاغر کردم و زحمت میکشم براش 

خلاصه تصمیم دارم پنجشنبه ها دو ساعت ببرمش پیش یه معلم خصوصی ریاضی کار کنه باهاش همین ساعت و اعداد 100به بالا و اسکناس هارو