2777
2789
عنوان

فردا دخترم امتحان روخوانی داره تمرین نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 26 پست
دختر منم همش قاطی میکنه معلمش گفت بیشتر رو ربع و نیم و یه ربع مانده تمرین کنید بیشتر ازاین نمیتونن پ ...

کدوم شهر هستین؟

ما چون ترک زبانیم تبریز هستیم بخاطر همون زیاد سر گذشته و مانده دخترم اشتباه میکنه مثلا اشتباهی گذشته رو مانده میکشه مانده رو گذشته انگار داره همزمان هم زبان جدید یاد میگیره هم درس جدید

دختر منم ،من خیلی اذییت شدم سر کلاس دوم واقعا پیش دبستانی و اول رو نفهمیدیم اما امان از کلاس دوم کلی ...

بد بختی دختر من با وجود کلاس خصوصی اینطوریه معلم خصوصی گرفتم از اول مهر 

پارسال که رسما پدرم درآمد امسال خداروشکر خیلییییی بهتر شده ولی هنوز تو ریاضی تپق میزنه 

معلم خصوصیش از اول کار کرد باهاش تا اینجا 

آخه پارسال میخواستم توقف تحصیلی بزنم دوباره اول و بخونه هیچی یاد نگرفته بود منم درگیر یه موضوعی شدم نتونستم 

تا اینکه پیشنهاد معلم خصوصی دادن منم باهاش 

تمام وقت کار کردم الان معلمش میگه شاگرد خوب تا خیلی خوب ولی ریاضی  همش بی دقتی میکنه و دیر مفهوم و یاد میگیره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم شهر هستین؟ما چون ترک زبانیم تبریز هستیم بخاطر همون زیاد سر گذشته و مانده دخترم اشتباه میکنه مثل ...

الهی عزیزم 

ما تهرانیم رو صورتش بهش بگو شاید یادش بمونه 

بگو این لپت یه ربع گذشته این یکی لپت یه ربع ماندس

بد بختی دختر من با وجود کلاس خصوصی اینطوریه معلم خصوصی گرفتم از اول مهر پارسال که رسما پدرم درآمد ام ...

پس بهش زمان بده دقیقا پسر خواهر منم اینطور بود الان دوساله پیشرفت داشته دقیقا از کلاس چهارم به بعد 

دختر خواهرمم پارسال خوب کلاس اول رو نخوند امسال تکرار پایه کرد ،متاسفانه امسالم کم درس میخونه علاقه ای به درس نداره با هیچ کسی درست حسابی مشق نمینویسه فقط با من مشق مینویسه و کمی درس یاد میگیره خیلی سخته خدا کمک حال مادرش باشه فقط غصه میخوره بدبخت 

توام زیاد اذییت نکن خودتو بهتر میشه حتما

الهی عزیزم ما تهرانیم رو صورتش بهش بگو شاید یادش بمونه بگو این لپت یه ربع گذشته این یکی لپت یه ربع م ...

یا میتونم چپ راست بگم رو دستاش و روبه روی ساعت 

مثلا طرف راست گذشته و طرف چپت مانده 

ممنونم عزیزم😍

الهی عزیزم ما تهرانیم رو صورتش بهش بگو شاید یادش بمونه بگو این لپت یه ربع گذشته این یکی لپت یه ربع م ...

خوشبحالتون که تهران هستین خیلی خوب میتونی معلم خصوصی بگیری ما خود تبریز نیستیم با تبریز اگه ترافیک باشه مسیر 30دقیقه یا40

خوشبحالتون که تهران هستین خیلی خوب میتونی معلم خصوصی بگیری ما خود تبریز نیستیم با تبریز اگه ترافیک ب ...

یا40دقیقه فاصله داریم و همیشه خدا ترافیکه مسیرمون خلاصه سخته ببرمش کلاس خصوصی

پس بهش زمان بده دقیقا پسر خواهر منم اینطور بود الان دوساله پیشرفت داشته دقیقا از کلاس چهارم به بعد د ...

ممنون گلم امیدوارم کردی من پارسال از زندگی سیر شدم گفتم بچم جز اینایی شد که کلا هیچی مغزشون نمیره اختلال یادگیری دارن تا اینکه دیدم طفلک به تمرین و تکرار خیلی زیاد نیاز داره 

الان همه املاهارو کارت امتیاز و جایزه گرفته ولی بزور 

تمرین زیاد 

اما تو ریاضی خودمم کشش ندارم بقول شما سپردم دست زمان میگم انشاالله رفته رفته بهتر میشه 

یا40دقیقه فاصله داریم و همیشه خدا ترافیکه مسیرمون خلاصه سخته ببرمش کلاس خصوصی

اره مسیرش دور باشه بچه هم کلافه میشه 

بنظرم دخترت کشش رو داره خودت کلیپ ببین از آموزش های اینستا باهاش کار کن

یا میتونم چپ راست بگم رو دستاش و روبه روی ساعت مثلا طرف راست گذشته و طرف چپت مانده ممنونم عزیزم😍

آره اینم خوبه انشاالله موفق باشه گل دخترت 

ممنون گلم امیدوارم کردی من پارسال از زندگی سیر شدم گفتم بچم جز اینایی شد که کلا هیچی مغزشون نمیره اخ ...

شما تقصیر نداری الکی ناراحت نباش خواهر من دیروز هر چقدر به دخترش گفته بیا مشق بنویسیم نیومده مشق هاش مونده خواهرم میگفت تا صبح گریه کردم 

میگم دیونه مگه قراره همه چی طبق میلمون باشه باید یه جایی اذییت بشیم دیگه وگرنه زندگی بدون اذییت نمیچسبه😂خلاصه اونقدر گفتم بهش بیخیال شد 

باز خوبه دختر شما باهات تمرین میکنه دختر خواهر من اصلا دل به درس نمیده 

همه چی رو بسپار به زمان و اینکه قراره مگه تو همه درس ها خیلی خوب باشه؟اینجوری چشم میخوره بزار خوب و نیاز به تلاش و قابل قبول هم تو کارنامه باشه 

دختر من ماه قبل تو قرآن قابل قبول آورده بود گریه میکرد نمیدونم چرا نتونسته بود قرآن رو بخونه خلاصه اونقدر خندیدم گفتم آفرین نمرین های جدید میبینم😂اما دیگه نمیخوام ببینم 😂نیار از اینا 

اره مسیرش دور باشه بچه هم کلافه میشه بنظرم دخترت کشش رو داره خودت کلیپ ببین از آموزش های اینستا باها ...

دخترم کشش داره من ندارم و اینکه خودمون رفت و آمد زیاد میشه خسته میشم 

مثلا خواهرم میاد دوستم،مامانم ،دوست دخترم ،بجه ی جاریم و...

همشونم آشنان و نمیتونم بگم نیاین مغزم خسته شده😁