2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم شوهرمو دوست داشته باشم

358 بازدید | 34 پست

واقعا زندگی برام زجرآور و کسل کننده اس،زود ازدواج کردم و ۱۲ سال ازم بزرگتره.نزدیک ۷ ساله متاهلیم و ازدواجمون سنتی بود...

ولی تو این مدت اصلا نتونستم دوسش داشته باشم🙂

اصن دوست داشتن یعنی چی؟؟؟

هیچ حرکتی ازش به دلم نمیشینه...

خیلی اذیتم کرده اما حتی موقع هایی هم که مهربونه دوسش ندارم(:

همه میگن چرا بچه نمیارید،نمیخام ازش بچه داشته باشم و جالبه اونم نمیخاد!!!

حتی معذرت میخام ماهی یبار برا رابطه سمت هم نمیریم،واقعا دوس ندارم پیشم باشه.

از طرفی هنوز نتونستم برا جدایی با خودم کنار بیام🙃

جداشو و خدتو خلاص کن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باید بشینید با هم صحبتای اساسی بکنید..ببینیند هدف مشترکتون چیه..برنامتون برا آیندتون چیه...و برای زندگیتون تصمیم بگیرید

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اگه تو زندگی بعدیم با یه نفر دیگه ام اینطور شد چی؟؟اگه نتونستم کسیو دوست داشته باشم؟؟

تنها بمون 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

عزیزم  با عشق و زور و جنگ‌ باهم ازدواج کردیم ولی الان دقیقا یکی با حس و حال توام دلیلشم میدونم چون همسرم تیکه گاهم نشد پشتم نبود چون جلو چشمم با کسیکه بهم تهمت ناموسی زده بود دس تو دس رقصید فقط بخاطره اینکه غریبه ها متوجه اختلافمون نشن با اینکه لبخند زدم ولی از چشمم افتاد اینارو بت گفتم که متوجه بشی همین اذیت شدنای کوچیک آدمو از چشم میندازه ربطی به ازدواج عاشقانه و سنتی نداره طرفت باید آدمت باشه وگرنه در صدم ثانیه ای از چشمت افتاده