2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم شوهرمو دوست داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست
با پوست و استخون درکت میکنم من بت پیشنهاد میکنم باهاش حرف بزنی بگی میخای برای بهبود زندگیتون گذشته ر ...

اگه تاپیکامو ببینی،من دوماه پیش بعد ده بار قهر رفتن تو این چند سال،باز برگشتم سر زندگیم و به خودمون فرصت دادم.

ببین وقتی برگشتم همه گذشته و فحشا و بددهنیاشو ریختم دور از ذهنم.

اما الان بازم هیچ حسی بهش ندارم و کاملا بهش بی تفاوت شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم سن من مشگل اینجاس دیگه زود ازدواج کردیم از این طرف سنتی اصلا عشق وجود نداره نه بچه ندارم

بچه نداشتن برگ برنده ما دوتاس.

نتونستی مستقل شی سرکار بری؟؟

تو فکر جدایی نیستی تو؟؟

اگه تاپیکامو ببینی،من دوماه پیش بعد ده بار قهر رفتن تو این چند سال،باز برگشتم سر زندگیم و به خودمون ...

عزیزم ایشون سعی در جبران داره؟؟؟ یعنی این دوماه تلاش کرده رفتاراشو اصلاح کنه؟؟؟ راستی  امکان نداره این ۱۰ سال رو یکشبه فراموش کرد من که ته دلم هربار یاد رقصش می افتم انگار دلمو چنگ میندازن. 

توی مدت قهر دلتنگش میشدی؟؟؟ ببخشید میپرسم ترس از جداشدنت چیه که حاضر شدی برگردی خونش