2777
2789

مثلا تولدم شد  ساعت ۱۰ شب با داداشم امدن  ی کیک اوردن طبقه پایین مان  با لباسای توی خونه راحتی بدون ارایش  کیکو گذاشتن بعد  من ازشون پذیرایی کردم داداشم بعد پذیرایی رفت  هر کس رفت سر صحبت با اون یکی انگارن انگار شب تولدمع  بعد اخر سرم ۳۰۰ هزار دادن دستم اینم کادوت  ولی من بیشتر حس کردم چقدر برام ارزش قائل نیستن. که برام وقت بزارن کادو بخرن  چون هر سال پول میارن  و چون چند بار گفت ما هر سال داداشامو سورپرایز میکنیم  حس کردم امسال برای این که نگه فقط برای خانواده خودش میبره برا من اورد  مگه نه ادم برای تولد  با این وصع نمیاد 

بنظرتون الکی نارحت شدم بعد الان موضوع روز مادر از صبح هیچ کدومشون ب مادرم تبریک نگفتن  حتی عکسشو استوری کردم ی تبریک نگفتن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیک گرفته هدیه هم داده والا عالیه اگر کادو می‌گرفت دوست نداشتی هم داستان بود

ن  بخدا من اخلاقم این نیس انگا فقط میخواد بیاد بگه ا جبران کردم کاری که کردینو  ولی ادم وقتی خوشحال میشه ببینه اطرافیانش بهش توجه میکنه وقت میزاره

اینو بگم اون معلمه من هر سال براش کادو میخرم همه مناسبتا براش کادو شیک میخریم تبریک میگیم. ب خودمون ...

اکثر معلمان مثل گداها رفتار میکنن و موزی ان 

گفتم اکثرشون نه همشون.نریزین سرم

هزارمین کاربری 😬😬😬 
تولد خودت که انتظارت زیادیه همین که کیک خریدن و به یاد بودن کافیه ولی تبریک مادرتون رو اشتباه کردن

شاید چون من براشون سنگ تموم میزارم نارحتم کلی وقت میزارم ببینم ب چیا علاقه دارن کتاب مورد علاقشونو میخرم  ساعت ۱۲ شده تبریک میگم استوری میکنم

اکثر معلمان مثل گداها رفتار میکنن و موزی ان گفتم اکثرشون نه همشون.نریزین سرم

بخدا نگی زن داداششه اینطور میگه ولی بخدا همینه حتی معلمای دوران ابتدای و دبیرستانم همین جوری بودن

کیک گرفته کادو هم بهترین کادو پوله که داده دیگه باید چیکار میکردن

اصلا وظیفه شون نبوده کیک بخرن برات شما میتونستی خودت تولد بگیری کیک بگیری تدارک ببینی بقیه هم کادو بدن بهت

محبت زیادی همین میشه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

دیگه به لباس و سر و تیپش هم ایراد میگیری همین که کیک آورده بسه دیگه چه خبر هست مگه اگر میخواستی تشریفات قایل بشن شما باید تولد بگیری نه اینکه اون بگیره 

جا داره از این به بعد همینم انجام نده بفهمی واقعا وظیفه ش نیست 

شمااز کادوی پولی خوشت نمیاد ولی خیلیا خوششون میاد منم ترجیح میدم به جای اینکه طرف به سلیقه خودش که معلوم نیست من قبول داشته باشم یا نه هدیه بیاره همونو حتی کم پولشو بده شاید داره با این کار میفهمونه بهت که ترجیحش اینه که کادو نخری براش 

در مورد مادرت اشتباه کردن 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁