2777
2789

هیچوقت یادم نمیاد  تو خرید انتخاب درست داشتم 

هرچی خریدم بعدش پشیمون شدم 

هیچچچچکس هم راهنماییم نمیکنه 

شوهرم تو مغازه نظر نمیده بغد ک میام خونه غر میزنم میگه خواستم بت بگم خوب نی گفتم ولش 

مامانم هرچی هس میکه خوبه حتی اگه جنسش بد باشه میگه مگ چن بار میخاد استفاده شه البته اینم اگرررر خیلی اصرار کنم و باهام بیاد بازار  خوشش نمیاد از بازار رفتن 

ابجیم بچه کوچک داره باهاش میرم خیلی معطل میشیم نمیرسم بخرم 

خودمم که هم بد شانس هم بد استایل هیچی بم نمیاد و هم احمقم بلد نیستم خرید کنم 

هرچیم واسه بچم میخرم عذاب وحدان میگیرم میگم گناداره بچم همچین مادری داره 

تروخدا بگید من چیکار کنم کجا برم بهم یاد بدن من خیلی خرررررم از اول زمستون تاحالا هرچی خریدم گند زدم 

-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مغازع ها فروشتده هاش طوری ان ک کمکت میکنن .مثلا شلوار و مانتو بهت میدن متناسب با اونا شال و کیف وکفشتم بااهاش ست میکنن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

خب مگه مجبوری زیاد بخری که همش ببخشید اشغال از اب در بیاد؟؟  سالی چند دست لباس خوب و گرون و جنس خوب بخر لذت ببری

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
الان با اجیم رفتم کاپشن بچم خریدم فروشنده گف ن پس ن تعویض داریم اومدم نگاش کردم افتضااااااح پوکه هی ...

موقع خرید پس ب چی داری نگاه میکنس؟ حواست کجاعه پس؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

اعتماد به نفست خیلی پایینه ،نطر بقیه برات مهم نباشه هرچیزی رو که همون موقع خوشت میاد بخر خودت میخوای لذتشو ببری نه بقیه اول چندجا پرس وجو کن جنستو انتخاب کن بعد بخر

التیام یافتن خیلی سخته وقتی کودک درونت عشق می خواد،نوجوان درونت انتقام می خوادوچیزی که الان هستی فقط آرامش می خواد