2777
2789

اره اقا تاجر بود اقامت المان داشت

خانومه معمولی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

زنداییم تا کلاس سوم درس خونده و فقط تنها خوبی که داره اینه که باباش پولداره که اونم بخوایم بگیم پدرب ...

شاید اخلاقش خوبه یا قیافه ش

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی همسرت از لحاظ ظاهریم سرتره؟

اره سال های اول خیییلی زیاد

الان من ژل زدم صورتم وزنمم بیشتر کردم

همه میگن تو بهتری

اون موقع یادمه دخترای یه شهر دنبال دوس شدن با شوهرم بودن

منم فکر میکردم شانسی برا نگه داشتنش ندارم

اما اون خودش تلاش کرد برا نگه داشتنم

اره سال های اول خیییلی زیادالان من ژل زدم صورتم وزنمم بیشتر کردمهمه میگن تو بهتریاون موقع یادمه دختر ...

کاش کراش منم دلش به حالم میسوخت خیلی اسیرشم افسرده شدم دیگه به خودمم نمیرسم چند بار بهش اعتراف کردم پسم زد

شاید اخلاقش خوبه یا قیافه ش

والا اخلاقش اینحوریه که اجازه نمیده داییم بیاد پیش خانوادش حتی عید 

فقط گاهی با مادربزرگم و خاله ی بزرگم تماس میگیره همین

قیافشم که تو صفحه اول تعریف کردن 

ولی به نظرم چون عشق بچگیش بوده و تو ذهنش مونده و اولین عشقش بوده واسه همین اینقدر دوسش داره 

یه بار عروسی فامیل دور شوهرم رفتیم از کویت آمده بودن ایران عروسی گرفته بودن برای اولین بار بود میدیدمشون داماد یه پارچه آقا قد بلند جنتلمن فیس عالی ولی عروس همه چی‌ عملی بود افتضاح

یه بار عروسی فامیل دور شوهرم رفتیم از کویت آمده بودن ایران عروسی گرفته بودن برای اولین بار بود میدید ...

این دخترا چطوووری همچین پسرایی تور میکنن خدامیدونه😂

کاش کراش منم دلش به حالم میسوخت خیلی اسیرشم افسرده شدم دیگه به خودمم نمیرسم چند بار بهش اعتراف کردم ...

مرد درست زندگیت هنوز نیومده سر راهت

وقتی بیاد میفهمی پست نمیزنه باهات دست به دست میده

زندگی رو با هم میسازید