2777
2789
عنوان

فردا باید برم حرفمو بزنم استرس دارم همونم که در شرف طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 25 پست
ویتامین ب؟؟

بوپرنورفین

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هم داری

بله

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

من امشب گفتم دوباره دعوا شد یکی اون گفت یکی مامانم 

ولی تو حتما یکیو با خودت ببر طلا ملا هیچی نبر همه مدارک رو هم جاشونو عوض کن من نکردم همه چی به باد رفت 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
اول اونارو تو حرفات خوب جلوه بده بقولی هندونه بزار زیر بغلشون بعد از شوهرت بگوب۲ مثل شیشه‌س فک کنم ...

یعنی چی چطور؟

منظورم اینه از اول که اعتیاد نداشته ولی باقی موارد راحت تر میتونی بگی به پدرش

اعتیاد چند سال پیش به ترامادول شدیدا اعتیاد داشت یبار تشنج کرد خانواده اش فهمیدن و ترکش دادن و بعد افتاد به مصرف قرص ب۲

یعنی چی چطور؟

بگو که شما همیشه برای من پدر و مادری کردین 

هیچوقت تو زندگیمون دخالت نکردین وباتوجه ب شناختی که ازتون دارم بسیار فهمیده ومنطقی هستین من رو دختر خودتون بدونین هرچند آرزو میکنم هیچوقت این مسله برای دخترتون پیش نیاد چون سخته....بعد هم حرفاتو بگو

بگو که شما همیشه برای من پدر و مادری کردین هیچوقت تو زندگیمون دخالت نکردین وباتوجه ب شناختی که ازتون ...

هممم واقعا هم همینطور خودشون هم چندین بار دلشون از بدخلقی و پرخاشگری شوهرم شکسته و ناراحت شدن